Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a ROCK~ról?

Mi a véleményetek a ROCK~ról?

Figyelt kérdés
Minden ami az eszetekbe jut róla. Ez az iskolába kell nekem (egy hf, hogy mi a véleményuk az embereknek a különböző zenei stílusokról) Összes választ előre is köszönöm.

2012. nov. 1. 15:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a rock egy gyönyörű műfaj. megannyi ágazata van, egyik esetleg nem tetszik, átnyergelsz a másikra. Azért szeretem annyira a rockot (és az alfajait), mert IGAZI mondanivalója van, nem fél beugatni a nagyvilágnak. És persze az, hogy IGAZI HANGSZEREKKEL készül. Oké, hogy a technó ezért azért jó, de az nem "zene", az csak valami elektronikus cucc (számomra). Értem a lényegét, azonosulni tudok a mondanivalójával.
2012. nov. 1. 19:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
tényleg igazán nagyon jó
2012. nov. 1. 21:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hali! Engem a rock megnyugtat:) Imádom a rock zenét!!! <3 <3
2012. nov. 1. 21:17
 14/18 A kérdező kommentje:
72%Os, én is így vagyok, pedig a rock ilyen lázadó... engem a heavy metal is nyugtat.
2012. nov. 1. 21:30
 15/18 anonim ***** válasza:

a rock zene megtanít az éeltre,hogy nem szabad feladni,nem szabad emggálni,felázzít h megkell tenend.több fajta rock fajta létezik.vannak amagyar rock-ok,az alternativák mint a 30y,az alvin és a mókusok,a tankcsapda és még sorolhatnám.vannak a küldödiek linkin parktól a avenged sevenfold.de vannaka metálok is,és még soorlhatnám.a rock jó!hallgassd;)

12/L

2012. nov. 2. 18:45
 16/18 A kérdező kommentje:
Én hallgatom! Egyszerűen imádom én is, nincs más szó rá. Ja, ezt nem kötekedés képp mondom, de az Alvin az punk. A punkot is nagyon szeretem én is.
2012. nov. 2. 22:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Merre laksz? :D
2012. nov. 4. 16:23
 18/18 A kérdező kommentje:
Ez milyen kérdés? Ha annyira kíváncsi vagy akkor elárulom, hogy sajnos Szlovákiai vagyok.
2012. nov. 5. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!