Mi a véleményetek a ROCK~ról?
A rocknak több ágazata van, átnyúlhat a punk, a metál, az industrial, vagy a reggi felé is. "Rocker pályafutásomat" nemzeti rockkal, valamint RAC-val (rock aganist communism) kezdtem, de azt a korszakom már kinőttem. Az a típikus amerikai, lázadó-csavargó dizájnú rock/metál nekem annyira nem jön be, inkább a modernebbeket (pl. ipari metál), valamint a harciasabb jellegű (viking-, vagy csatametál) zenéket részesítem előnyben, de hallgatok nagyon obszcén, polgárpukkasztó punkot és geek/Trekkie-punkot is.
Bár van pár elektronikus műfaj, amiket nem rugdalnék ki a lejátszómból, javarészt "rockszabású" zenéket hallgatok. Az ipari jellegűek megnyugtatnak, elgondolkodtatnak, míg az ilyen vikinges-csatázós témájúak felpörgetnek. A punk pedig jó kedvet csinál. A zene lényege, hogy az előadó hangulattöredékeket, érzéseket adjon át a hallgatónak, hogy az továbbgondolja, hogy érzésként tudja felfogni. Nálam lelki válságoknál elég sokszor segítettek az ilyen "rockszabású" zenék, néha már a hideg rázott, amikor sikerült eléggé beleélnem magam pár érdekesebb nótába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!