Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a ROCK~ról?

Mi a véleményetek a ROCK~ról?

Figyelt kérdés
Minden ami az eszetekbe jut róla. Ez az iskolába kell nekem (egy hf, hogy mi a véleményuk az embereknek a különböző zenei stílusokról) Összes választ előre is köszönöm.

2012. nov. 1. 15:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
2012. nov. 1. 15:15
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi, esetleg bővebben?
2012. nov. 1. 15:25
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jó
2012. nov. 1. 15:27
 4/18 anonim ***** válasza:
33%
Nem igazán szeretem, inkább electro párti vagyok. De van pár jó, amiket nagyon szeretek.
2012. nov. 1. 15:31
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszi. 63% még bővebben? :D
2012. nov. 1. 15:34
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
igazán nagyon jó
2012. nov. 1. 15:37
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én rocker vagyok, nagyon szeretem a rockot. Mondhatni ez az életem. Nem tudom mi lenne velem a rock zene nélkül... Nem egyszer b.szott pofán az élet, de a rocknak köszönhetően mindig sikerült felállnom és újra kezdenem. Sokkal több érzelmet, látok benne, mint más zenei műfajban. De persze kinek a pap kinek a papné... Én nem értem a techno zene mondanivalóját, viszont értem a rockét. A technos érti a techno zene mondanivalóját ő meg a rockot nem érti... A lényeg, hogy érezni kell.:)
2012. nov. 1. 15:41
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszi! :D “igazán nagyon jó“ nagyon tág leírás. :D. Igen, kell érteni a mondanivalóját, és akárki akármit mond én is rockernek vallom magam 13 éves létemre. Igaz is, hogy segít talpraállni, és én sem tudom, hogy mi lene velem nélküle. Mégegyszer köszi mindenkinek.
2012. nov. 1. 16:39
 9/18 WorfHadnagy ***** válasza:
66%

A rocknak több ágazata van, átnyúlhat a punk, a metál, az industrial, vagy a reggi felé is. "Rocker pályafutásomat" nemzeti rockkal, valamint RAC-val (rock aganist communism) kezdtem, de azt a korszakom már kinőttem. Az a típikus amerikai, lázadó-csavargó dizájnú rock/metál nekem annyira nem jön be, inkább a modernebbeket (pl. ipari metál), valamint a harciasabb jellegű (viking-, vagy csatametál) zenéket részesítem előnyben, de hallgatok nagyon obszcén, polgárpukkasztó punkot és geek/Trekkie-punkot is.

Bár van pár elektronikus műfaj, amiket nem rugdalnék ki a lejátszómból, javarészt "rockszabású" zenéket hallgatok. Az ipari jellegűek megnyugtatnak, elgondolkodtatnak, míg az ilyen vikinges-csatázós témájúak felpörgetnek. A punk pedig jó kedvet csinál. A zene lényege, hogy az előadó hangulattöredékeket, érzéseket adjon át a hallgatónak, hogy az továbbgondolja, hogy érzésként tudja felfogni. Nálam lelki válságoknál elég sokszor segítettek az ilyen "rockszabású" zenék, néha már a hideg rázott, amikor sikerült eléggé beleélnem magam pár érdekesebb nótába.

2012. nov. 1. 19:43
 10/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!
2012. nov. 1. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!