Milyen gyártótól ajánlottok Telecaster gitárokat olcsón?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy Telecaster formájú gitárt, olyan jó kis Fenderes hangzással, viszont egyáltalán nem szeretnék sok pénzt rákölteni.2012. okt. 27. 15:30
2/7 A kérdező kommentje:
Max 25
2012. okt. 27. 19:36
3/7 anonim válasza:
Hehehe, végre hallottam egy jó viccet a mai nap :D 25-ért semmilyen formájút nem kapsz szinte, nemhogy jó kis Fenderes hangzású Telét. Kb. olyan 80-90 körül vannak újonnan a Standard Telék, azok egész elviselhetőek. Fenderes hangzású tele a Fender 182k a legolcsóbb ami már nem csak arról szól, hogy rá van írva a fejére, hogy Fender.
BTW én ezt fogom venni, amíg nem engedhetek meg magamnak egy Fender Telét
4/7 A kérdező kommentje:
Emlíették a Squier affinity -t, az számomra teljesen ideális lenne és tökéletes ;) S igen olcsó :)
2012. okt. 28. 00:31
5/7 anonim válasza:
Azért az messze van a Fenderes hangzástól. És az 57 900.
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem bejön :)
De vagy egy telecasteren, vagy egy Epiphone LP -n gondolkodom.
Ha Epiphone LP, akkor milyen típus érné meg nekem a legjobban? A lényeg, hogy az alapszerkezet jó, stabil legyen, a hangszedőket lehet majd később kicserélném, egyebek :)
2012. okt. 29. 10:39
7/7 anonim válasza:
A LP még drágább, az 90k újonnan, 60k használtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!