Segítséget kérnék! Jó multieffekt a BOSS GT-10? [tovább]
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy multieffektet meg egy Fender gitárt. GT-10 és ME-70 között vacilálok, állítólag a GT jobb. Gitár téren pedig nagy szerelmem a Telecaster, de a Strato meg annyival jobb hogy többféle hangzást lehet kihozni belôle.
Telecasterb?l a Bajait nézegettem, meg azokat amik világos vagy sárga szín?ek fekete koptatóval. Stratoból mexikói Standard fehér színben.
Nem tudok dönteni, segítenétek?
2012. jan. 30. 22:03
1/1 anonim válasza:
Nekem volt me 70em. Nekem nagyon bejött a hangja, de nem véletlenül sokkal drágább a gt10, mivel abban millióféle hangzás van, míg az me70-ben általában effektenként 1. Van talán 10féle torzító, meg 8féle erősítőmodellező, de pl egyféle chorus van, 1féle flanger, 1féle wah pedál, és emiatt szerintem érdemesebb gt10et venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!