Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van valakinek tapasztalata...

Van valakinek tapasztalata ezzel az elektromos gitárral? Melyik Telecaster-t válasszam?

Figyelt kérdés

Az alábbi gitárt néztem ki:

[link]

Vagy van egy másik alternatíva, hasonló kinézettel, csak annak a teste kőris fából, a nyaka pedig jávor (juhar) fából készült. Az 22 ezer lenne.

20 ezer körül szánnék rá, lehet használt is. Szerintetek jó vétel lehet? Valaki tudna esetleg más Telecaster-t ajánlani helyettük?

2012. máj. 14. 16:07
 1/4 A kérdező kommentje:

Esetleg ez a Santander márkájú jobb választás lenne?

[link]

2012. máj. 14. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Használtan Squier tele, ennél olcsóbban nem kapsz használható telét.

[link]

30-ért már kapsz.

2012. máj. 14. 19:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Azzal, hogy egy használhatót 30-ért lehet venni arra akarsz utalni, hogy nem érdemes ezekben a márkákban gondolkodni?

Találtam egy HK Telecaster STL 100 -as modellt (22k). Az sem kielégítő minőségű?

2012. máj. 14. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát igazából azt szerettem volna mondani, hogy a legolcsóbb jó telecaster, amit ma megkapsz az egy Squier Affinity és használtan már 30 000-ért is van (egy új 50 körül). Én személy szerinte ez alá nem adnám, a Squier viszont már jó kis gitár. Az az igazság, hogy ilyen olcsón lehetetlen jó hangszert csinálni, bármennyire is beleteszi a lelkét géza bácsi a gyárban.
2012. máj. 14. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!