Gitárosok! Elektromos gitár vásárlása?
Figyelt kérdés
eddig csak akusztikuson játszottam és most szeretnék áttérni az elektromosra, de még soha nem volt elektromos a kezemben
mennyiben lesz más?
és ugye metalra is használnám szoval a torzítást is ki kéne próbálni de azt hogyan ha egy torzítottan játszott dalt sem ismerek? tanuljak meg egyet és lesz ami lesz vagy hogyan?
2012. máj. 9. 16:52
1/6 bukor válasza:
A torzítás nem a gitáron van, hanem az erősítőn (esetleg pedál). Ha meg teljesen kezdő vagy akkor nem sokat jelent az, hogy metált szeretnél játszani, először az alapok kellenek, és ha gitártanárhoz jársz vagy zene iskolába akkor ott hiába mondod hogy te metált akarsz játszani. Otthon meg nem igazán éri meg elkezdeni tanulni szerintem. Amúgy nem lesz sokban más, kényelmesebb lesz a "fentebbi" hangok játszása és az egész. Márkában pedig a Squiereket vagy a Cort-okat ajánlom.
2/6 anonim válasza:
Mért ne mondhatná hogy mit szeretne tanulni ha egyszer magántanárhoz jár? Én is mondtam a gitártanáromnak, hogy főleg metált, rock-ot meg hasonló zenéket akarok tanulni. Néhány óra után el is kezdtük a green day-től a 21 guns-t.
3/6 anonim válasza:
kényelmesebb lessz rajta játszani de elöb meg kell tanulnod hogy mi micsoda pl erősítőn torzító stb amugy nyugodtan tanulhatsz otthon metalt de ha igényes metalt akarsz játszani pl Iron Maiden vagy magyar pl Ossian ehez azért nem elég eljátszani 2 akkordot kezd könyüekkel amibe kvintek vannak és majd haladsz sora de ez tehetségtöl is füg ha nincs hozzá tehetséged az kiderül ha van akkor menni fog és nem kell hozá tanár
4/6 anonim válasza:
nem értek egyet. A zseninél is 1% a tehetség 99% szorgalom.
5/6 A kérdező kommentje:
gitározni tudok, csa eddig csak akusztikusom volt
2012. máj. 14. 13:23
6/6 anonim válasza:
nem tudom merre laksz, de biztos van a környéketeken egy hangszerbolt. általában meg szokták engedni az eladók, ha megkéred őket, hogy kézbe vedd, kipróbáld őket.
aztán elkezdhetsz gondolkodni melyik forma jön be stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!