Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ezt hogyan kell lejátszani a...

Ezt hogyan kell lejátszani a gitáron?

Figyelt kérdés

[link]

Ebben a tab-ban a harmadik sort hogyan kell lejátszani?

Néztem youtube-n és probáltam, de nem értem. Nekem mindig elhallgat. Mi ennek a technikája?

2012. okt. 21. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Hammer, és pull-off van benne.

Nem tudom mi nem megy rajta, nekem elsőre ment mindkettő technika gitáron, sohasem gondolkoztam, hogy hogyan csináljam, vagy, hogy jól csinálom-e. Ha valamivel gond lehet akkor gondolom az, hogy nem elég erősen ütöd meg a húrt.

2012. okt. 21. 17:59
 2/2 anonim ***** válasza:
sztem az a kulcsa, hogy hogyan veszed le az ujjad a húrról, azzal több energiát tudsz kifejteni, mint a ráütéssel, próbáld úgy levenni, hogy kicsit belekapsz a húrba, de nem durván, csak épp hogy megpendüljön, a húr rezonál, így a ráütést is jobban hozza, persze az is fejlődik majd ahogy erősödik a kezed, és a lefgontosabb, szép lassan gyakorold ki, dinamikusan egymást követve az ujjaiddal, nehogy az történjen, hogy a 4es ujjad még rajta van a húron közben az egyel előtte lévővel már csinálod tovább és letompítja, szóval részletesen gyakorolj, figyelj minden mozdulatra, amelyik ujjad épp nincs a fogólapon azzal már indulj el időben, mindig kicsit előre kell gondolkozni
2012. okt. 23. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!