LMFAO vs Black Sabbath?
Jó,hogy az lmfao nem rock szindyke drága egyem meg azt az 1 köbcentis agyacskádat,hogy nevelik beléd a baromságot a tvben meg a rádióban nincs jobb dolgod mint fél kettőkor baromságokat kérdezni a gyakorikérdéseket.
De azért válaszolok a kérdésedre:
Még szép,hogy a Black Sabbath.Én nem nagyon hallottam,hogy az LMFAO alkotott volna valami maradandót ami megváltoztatta a zenei történelmet.
Unalmas vagy már. Mindnki unja a hülye kamukérdéseit.
Annyira nincs semmi dolgot, hogy itt vergődsz ? Nem hogy inkább mennél tanulni, tán még hasznodra válna.
Kéretem a kérdést törölni,nem fer az lmfaot olyan bandával összemérni amelyik ellen köztudott,hogy semmi esélye.Mellesleg,a Black Sabbath az első metál bandák egyike.Ebből következik,hogy Metál,tehát még ezt is volt eszed elkúrni,pont úgy mint ahogy ezt a csodálatos kérdést.Lmfao mint rock? Pff,popnak is kevés.Egy szó mint száz a Black Sabbathra és Ozzyra teszem a voksom.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!