Kivel volt jobb a Black Sabbath? Ozzy vagy Dio?
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 12:53
1/7 anonim válasza:
Sokak szerint csak Ozzy-val volt Sabbath a Sabbath, de véleményem szerint ő nem tud és nem tudott soha sem énekelni. Dio ellenben a kedvenc énekesem, Isten nyugosztalja őt... varázslatos volt a hangja!
Ha azért kérdezed amúgy, mert meg akarod ismerni a bandát, akkor én a Heaven & Hell című lemezt ajánlanám, természetesen ezen Dio énekel.
2/7 A kérdező kommentje:
Ismerem a bandát. Csak a véleményekre vagyok kíváncsi. Pont emiatt nem tudom eldönti. Igazad, hogy Ozzyval Sabbath a Sabbath, de ott volt Dio........
2010. okt. 10. 16:01
3/7 anonim válasza:
Számomra Dio emberileg és zeneileg is jobb.
5/7 anonim válasza:
Dio-t nagyon tisztelem és becsülöm de nekem akkor is Ozzy-val valahogy jobben tetszik...
6/7 Lemmy válasza:
hát, én is osztom a többiek véleményét; Dionak ezerszer jobb hangja volt(Isten nyugosztalja), mint Ozzynak, de valahogy nekem a Black Sabbath számok sokkal jobban bejöttek Osbourne hangjával, és én magam sem értem, hogy ez hogy lehet. Szerintem Dio leginkább a Rainbowban talált rá önmagára, ott volt a legjobb.
7/7 anonim válasza:
Szerintem meg Tony Martin. Amúgy ha a 2 közül kell választani, akkor Dio. Élőben is láttam szegény 2007-ben. R.I.P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!