Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Black Sabbath - Sabbath...

Black Sabbath - Sabbath bloody sabbath című számí miről szól?

Figyelt kérdés

mi a tartalma? (zsidó ellenes amúgy?)

nem ismerem nagyon, eddig nem hallgattam de tetszik

2012. aug. 2. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hogy a nevük egy erősen "b" vonalas olasz horrorfilmtől ered. Semmi köze a zsidó ünnephez.

A szám pedig valami olyasmiről szól, hogy a szépnek lefestett világ (az igazság az örök hazugságokon túl van) kifordul önmagából, és nem tehetsz ellene semmit, ami talán nem is akkora baj, mert akik eddig semminek és senkinek tartottak, azokat is eléri a vég.

A refrén pedig elég erősen át van itatva iróniával: amikor a gondjaid oka után érdeklődsz, akkor mindenki azt mondja, te vagy a probléma... tömik a fejedet hazugsággal.

Szerintem is nagyon jó szám, és tényleg elszomorító, hogy azóta semmi nem változott és a világ még mindig inkább kitermeli a csendes, visszahúzódó, nem éppen sikeres srácokat, akik egy szombati napon bekattannak.

2012. aug. 3. 08:48
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi!!
2012. aug. 3. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:
semmiről az egész black sabbath egy nagy szar, igénytelen retek
2012. okt. 13. 17:19
 4/4 anonim ***** válasza:
háhh, a Black Sabbath igénytelen? Gondolom te biztos extra igényes zenéket hallgathatsz, a sztereotíp neved ezt maximálisan alá is támasztja (khöm Justin khömköhöm Bieber...)
2014. márc. 12. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!