apukám mindig őket hallgatta, és én is megszerettem :) ennyi
2010. júl. 11. 22:17
2/14 anonim válasza:
Én csak a zenekar Ozzy-korszakát szeretem, de azt nagyon. Egyrészt zeneileg abszolút az én ízlésem, másrészt Coda koncerteken nőttem fel. Ha a 17-18 éves koromra gondolok, mindig megszólal a fejemben a Sabbath Bloody Sabbath. 34 éves nő vagyok (a férjem "természetesen" rocker, és már a kétéves lányunk is rendeltetésszerűen használja a pengetőt).
2010. júl. 11. 22:20
3/14 Lemmy válasza:
Rossz a kérdés feltevése; ki NEM szereti a Black Sabbathot?
2011. jan. 23. 15:30
4/14 anonim válasza:
Énénénén! 14 éves korom óta az egyik kedvenc zenekarom. Viszont én nem az Ozzys korszakot szeretem, inkább a Diosat és a Tony Martinost. 20/L
2011. febr. 21. 08:56
5/14 anonim válasza:
Ozzy-s on nőttem föl, aztán később megszereztem a Tony Martin-os lemezeket. Ozzy-éra az gyászosabb, és komplexebb, Martin-korszak fennköltebb, metálosabb számomra, de mindkettő egyformán tetszik. 30 f. Ozzy pedig félig neandervölgyi, ne felejtsétek el!!!!
2011. jún. 18. 23:05
6/14 anonim válasza:
A Black Sabbathot szinte mindenki szereti :)
Nekem Dio-val és Tony Martinnal a kedvencem, de ozzyval is szeretem.
Oh és amúgy még volt rajtuk kívül két énekesük is.
Az egyik Ian Gillan aki a "Born Again"-nen énekel, és a Deep Purpleből már jól ismerhetjük.
A másik pedig Glenn Hughes akinek hangját a "Seventh Star"-on hallhatjuk.
Ez a két album is nagyon jó, nem szabad róla megfeledkezni...
16/F
2011. okt. 25. 17:14
7/14 anonim válasza:
én gyűlölöm!!!
2012. okt. 14. 11:06
8/14 anonim válasza:
Én is utálom, tiszta igénytelen és még a sok rocker azt mondja hogy ők a legjobbak. De egyébként én utálom azokat az együtteseket akiknek nincsenek utálóik és a black sabbath pont ilyen. De most már van, mert én utálom a black sabbath-ot.
Linkin Park forever ♥
2012. okt. 30. 19:12
9/14 anonim válasza:
A black sabbath egy hihetetlenül gyenge tehetégtelen ál együttes, mindig is gyűlöltem és a tagjai pózerek úgyanúgy mint a oone direction, lmfao stb
Lehet lepontozni de a black sabbath akkor is szar.
2012. nov. 2. 16:21
10/14 anonim válasza:
Én határtalanul gyűlölöm a black sabath-ot, meg az összes nyomi rajongóját. Mindnet megszégyenítenek azek a b*zi kultúrsznobok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!