Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerinted ezek igazi jó zenék?

1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
30%
jah, ezis igaz. Micheal jackson és ACDC inkább az idősebb korosztály preferálja, plusz amikor a nagy lemezeladások voltak, még nemvolt net, torrent, youtube... a mai zenáket 10-ed annyian se veszik meg a boltba... viszont ha megnézed egy pitbull klipnek vagy bármi hasonlónak milyen nézettsége van youtubon, hát nagy...
2012. okt. 26. 16:56
 22/35 anonim ***** válasza:
30%

"kedves utolsó ! 10 emberből 9 interneten tölti le a zenéket nem vesz 5000 ft-ért CD-t"

Elég szomorú hogy vannak akik annyira nem tisztelik meg a kedvenc előadójukat hogy fizessen egy lemezért. Mert pl. Biebert lóf@sz se tiszteli.

És a akkor még az volt hogy meg kellet VENNI egy albumot vagy egy kislemezt hogy meghallgathasd a számot. Ezért voltak azok az előadók sikeresek.

2012. okt. 26. 19:25
 23/35 anonim ***** válasza:
0%
én megvenném ha a szüleim hagynák és már azért ius kapnak pénzt hogy ha vki megnézi a klippet a youtubeon
2012. okt. 31. 08:55
 24/35 anonim ***** válasza:
92%
Nekem egyik se tetszik.
2012. nov. 2. 00:01
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

megmondjam mi az igazi jó zene :D?

Michael Jackson, Nirvana, Green Day, Guns n roses, Black Sabbath, ACDC meg az ilyenek :D ők tudtak ma már csak ez a dubstep meg ezek maradtak :S -.-

2012. nov. 7. 17:56
 26/35 anonim ***** válasza:
0%

Jajmá halgasa mindeki eztet mer csak ezek a jók:

Justin Bieber

Avril Lavigne

LMFAO

One Direction

Skrillex

2012. dec. 30. 19:06
 27/35 anonim ***** válasza:
78%
utolsó ez mind szar már bocs...
2012. dec. 30. 19:54
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Kövesi Petra ezek nem zenék... :D

én ezeket csak úgy hívom, h a média által szart fos

am meg mondjuk az igaz, h mindenkinek a saját zenei ízlése a legjobb! :)

mondjuk nekem hiába mondja vki h huh ez a Justin Bieber milyen jó, én akkor is maradnék inkább a Green Day-nél :)

2012. dec. 30. 19:58
 29/35 anonim ***** válasza:

"jajmá még hányszor kell eztet emondan:

Az egész rock egy nagy divat!!!! Csak ijen begyöpösödött emósok halgattyák akik aztat hiszik hogy így kemények lesznek!!!

A rockzenéket is elaggyák csak nem a normális embereknek hanem a b*ziknak oszt jóvan. Szóval nem kell isteníti a rockzenéket mer ö szarok azok is mint az állat.

Ésn nem fogom engedni amikor majd lesz 6 pulyám, hogy ijen szar b*zi zenéket hallgasson.

Mer ö ugye az összes rockzene b*ziknak való.

Oszt ennyi!!!!"

XDDDDDDD! Vicces vagy kis k*rva! Oszt inkább menjé aludni kis falusi paraszt!

2012. dec. 31. 11:11
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Amit a 25-ös leírt azok a jó zenék (bár Michael Jackson-t nem szeretem, de az még jó) :)
2012. dec. 31. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!