Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerinted ezek igazi jó zenék?

1 2 3 4
 11/35 chrishu ***** válasza:
40%
Ja és ha 200 ilyen kérdést teszel fel akkor se fogják többen szeretni mint most!
2012. okt. 18. 19:57
 12/35 YOLOwithboyfriend ***** válasza:
14%
írtam nem ha bajod van vele leszarom nekem akkor is tetszik és by the way én is szeretem az AC/DC-t meg michael jacksont
2012. okt. 18. 22:16
 13/35 k.lau13 ***** válasza:
60%

És akkor most mit tervezel, kedves kérdező, anarchia lesz, vagy mivan? xD

Lázadást próbáltok indítani a rockerek ellen, vagy mi ez most, hogy minden egyes kib@szott kérdésnél az a téma, hogy "sokan vannak a rockerek"? Ember, mi vagyunk, akik lázadunk!! =P

Az meg kizárt dolog, hogy ti legyetek "elnyomva", vagy mi a rák bajod van.

Hallgatod azt a sok retekséget, hát nem rajtad néznek végig az utcán úgy, mintha embert öltél volna.

Mit akartok, mégis, írtok a szervernek, hogy tiltsák le a rockereket az oldalról? Vagy mi ez a hülyeség most?

És ez az, amiről mindig beszél mindenki. Mi tök jól ellennénk, ha nem próbálnátok meg mindenkivel megszerettetni a sz@rjaitokat, ha nem néznétek le, ha nem azt hallanánk mindenhonnan.

De, ha ilyesmit egyáltalán szóbahozhatok, demokrácia van, mindenki azt csinálhat, amit akar! Úgyhogy neked semmi jogod nincs olyat mondani, hogy "túl sok a rocker"!

Mert hatvan évig jól elvoltak a rockerek, és nektek ez most valamiért nem tetszik. De most szivassatok csak, egyszer majd úgyis a rockerek fognak röhögni!! (és ezt komolyan is gondolom, de aki akar, lehet orvoshoz küldeni... ha lepontoztok, azt meg leszarom...)

2012. okt. 19. 13:48
 14/35 anonim ***** válasza:
40%

Ha érdekel a véleményem, szerintem mind fos. Igaz én is szeretek egy kettőt ezek közül, aminek jónak találom a dallamát vagy valamit benne, viszont utálom hogy mind tucat sz*r, főleg a pitbullos zenék, mindbe belepofázik rap szerűen valami buuziságot, már szinte nincs is ilyen zene pitbull meg a hasonló pofázós majmok nélkül, plusz csak ilyen zenéket adnak mindnehol szinte, TV, rádió...

Másik amiért utálom, hogy nincsenek már normális club zenék se szinte, a legtöbb disco-ban, pub-ban meg ilyen helyeken is mind ezeket a tucat rakat sz*rokat nyomják, és a hagyományos club zenéből úgymond rétegzene lett...

3. pitbull zenéinek a fele, meg van még egy pár ilyen black eyed peace meg stb. feldolgozás a 80-as 90-es évekből, a sok kis fiatal meg elvan ájulva ezektől, holott nemis saját szerzemény, legalábbis a zene alap, vagy a dallam a számok felénél lopás nekem egyből szembetűnő volt...

4. a black sabbath nemtudom hogy jött ide, szerintem azis sz*r meg az ACDC is, de elismerem őket, meg a sikerességüket, egyszerűen csak szerintem szaar, ha meghallom valamelyiket már nyomasztó hangulatba kerülök....

2012. okt. 19. 13:56
 15/35 anonim ***** válasza:
40%

Előzővel egyetértek bizonyos dolgokban.

Mostanság egyre több ilyen kérdést raknak ki(a csúnya rockerek mindenkinek beszólnak),de példát persze soha nem tudnak mondani(1-2-t láttam azért,de ez egyáltalán nem rendszeres szerintem).Egy másik hasonló jellegű kérdéshez is írtam,hogy örülnék,ha a kedves kérdező írna néhány példát...persze,hogy nem válaszolt vissza.

Szerintem most néhány tini tuc-puc rajongó csinálja itt a fesztivált,de jó lenne,ha abbahagynák.

Meg úgy egyáltalán jó lenne,ha senki nem 'oltogatná' mások zenéit,legyen az akár rocker is.

Kedves kérdező,mivel most Te kérted az emberek véleményét nem kéne felháborodnod crishu őszinte válaszán.Ha meg nem tetszik,nem kell esetlegesen provokatív jellegű kérdést kitenni.

2012. okt. 19. 14:01
 16/35 anonim ***** válasza:
40%

Előző vagyok.

k.lau13-al értettem egyet,csak valaki beelőzött a válasszal.

2012. okt. 19. 14:02
 17/35 anonim ***** válasza:
40%

ja és még annyi, hogy attól külön kivagyok, hogy pitbull minden egyes zenéje elején beugatja, hogy mr. worldwide :D

szétmegyek tőle egyszerűen kitudnám fejelni olyankor a rádiót... :D

2012. okt. 19. 14:03
 18/35 YOLOwithboyfriend ***** válasza:
28%
nézd én bírom a rokkert nagyon is ahogy az ilyen fajta zenéket is ...
2012. okt. 20. 17:14
 19/35 anonim ***** válasza:
0%

"amúgy az AC/DC és Michael Jackson adta el a legtöbb lemezt"

[link]

De az még akkor volt amikor a tehetségesek voltak sikeresek.

2012. okt. 20. 22:03
 20/35 anonim ***** válasza:
28%
kedves utolsó ! 10 emberből 9 interneten tölti le a zenéket nem vesz 5000 ft-ért CD-t .....
2012. okt. 25. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!