Mit foglal magába a DJ szakma? Mit csinál egy IGAZI DJ?
Figyelt kérdés
Mostanában már bárki hozzájuthat ingyen egy komolyabb DJ programhoz ezáltal van az, hogy a sok h*lye gyerek egymás alá kever 2 teljesen eltérő ritmusú zeneszámot és már egyből egy őstehetségnek gondolja magát, holott bárki aki rendelkezik kegy kis hallással levágja, hogy az bizony egy szar. Éppen ezért úgy veszem észre, hogy ez az egész DJ szakma mára már nagyon eltorzult. Múltkor szembesültem azzal, hogy valójában nem is tudom, hogy mit is csinál egy IGAZI DJ, így merült fel bennem a kérdés, hogy mitől is lesz valaki DJ?2012. szept. 9. 15:50
1/1 anonim válasza:
választ sajnos nem tudok adni, de ez engem is érdekel :) szóval én is várom a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!