Ibanez GRG270 tipusú elektromos gitárról írnátok véleményt? (lehetőleg azok, akiknek van/volt is ilyen. )
Én személyesen is próbáltam már ki a gitárt és nekem is a floyd rendszer volt az ami érezhetően gyenge volt. Egyébként nem értem a logikád, mitől másabb az ha ide vad idegen ember pár soros véleményt ír mint az ,hogy másik vad idegen ember máshova oldalakat ír és átfogóan :D Egyébként
ha mégis érdekell több ember véleménye, itt utánaolvasgathatsz. Én nem azt mondom ,hogy ez egy rossz gitár, egyszerűen azt, hogy nem éri meg azt a pénzt amit kiadsz érte. Ugye senki nem dönt helyetted , ha tetszik vedd meg, neked lehet ,hogy jó lesz mi viszont azért vagyunk itt,hogy figyelmeztessünk a gitár veszélyeire. Nem tudom mennyire ragaszkodsz a floydhoz, de ebben az árkategóriában felejtős. Ha mégis azt mondod ,hogy neked márpedig floyd kell, meg nincs több pénzed és nem is vagy hajlandó várni, akkor nincs mit tenni, csak jól gondold meg nehogy később megbánd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!