A basszusgitáron vagy az elektromoson élvezetesebb játszani?
Szerintem másabb. Attól függ, mit szeretsz jobban. Gondolom akinek a basszusgitár a fő hangszere azért választotta azt, mert azt szereti. Pl. a Rhapsoy of Fire basszerosa eléggé jól tolja, szólógitárosnak is simán elmehetett volna, nem csak 4 hangot prüntyög le a gitárján.
Ilyen gitáron még sose játszottam, ezért nem mondok róla véleményt.
Élvezetesebb? Ez csak rajtad múlik. :)
Melyiket érzed úgy, hogy jobb lenne csinálni...
A belinkelt gitárt konkrétan nem ismerem, de SX basszgitárom volt és azt szerettem, nem volt vele gondom, jól szólt, jól lehetett rajta játszani.
Ez több szempontból is téves lehet. Ha nagyon olcsó gitárt vesz, a minőséget se várhat érte, tehát nem biztos, hogy élvezetes lesz rajta játszani.
Az, hogy elhangolódik-e vagy sem, sok mindenen múlik, de nem annyira a húrok "bejáratásán".
Elsősorban a hangolókulcsokon, a híd, a nyereg kialakításának minőségén, meg azon is, hogy húrozod fel, hogy tekered rá a húrt a kulcsok tengelyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!