Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Basszusgitáron meg lehet...

Basszusgitáron meg lehet tanulni gitározni?

Figyelt kérdés
Vagy csak akkusztikussal??:/
2012. jún. 11. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
meg.. csak annyi hogy basszus dolgokat fogsz tudni csak.
2012. jún. 11. 22:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Mindfuck... zongorával meg lehet tanulni hegedűlni? Attól, hogy valaminek gitár formája van, nem jelenti hogy a különbség is elenyésző... nem, nem lehet. Három fajta gitár van (legalábbis most maradjunk ennyiben):

-eletromos (szóló, ahogy tetszik)

-akusztikus

-basszus

Mind a hármat külön kell megtanulni. Mindegyik teljesen más hangszer... az elektromos és az akusztikus hasonló... és persze lehet ugyanazon témákat játszani rajtuk. De még ezek is merőben eltérőek.

2012. jún. 11. 22:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Hm..értem, köszönöm. És szerintetek megtudnék a netről tanulni gitározni? Vannak zenei alapjaim, 5 évig jártam zeneiskolába, de igazából szinte még azt sem tudom, hogy egy gitárt hogy kell megfogni...:D
2012. jún. 11. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Meg
2012. jún. 12. 15:59
 5/6 Perutek válasza:
[link] Itt mindent ami kellhet (az alapokhoz legalábbis) meg fogsz tudni tanulni. ;P
2012. jún. 12. 22:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Úú, köszi utolsó. ^^
2012. jún. 12. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!