Basszusgitáron meg lehet tanulni gitározni?
Figyelt kérdés
Vagy csak akkusztikussal??:/2012. jún. 11. 20:45
1/6 anonim válasza:
meg.. csak annyi hogy basszus dolgokat fogsz tudni csak.
2/6 anonim válasza:
Mindfuck... zongorával meg lehet tanulni hegedűlni? Attól, hogy valaminek gitár formája van, nem jelenti hogy a különbség is elenyésző... nem, nem lehet. Három fajta gitár van (legalábbis most maradjunk ennyiben):
-eletromos (szóló, ahogy tetszik)
-akusztikus
-basszus
Mind a hármat külön kell megtanulni. Mindegyik teljesen más hangszer... az elektromos és az akusztikus hasonló... és persze lehet ugyanazon témákat játszani rajtuk. De még ezek is merőben eltérőek.
3/6 A kérdező kommentje:
Hm..értem, köszönöm. És szerintetek megtudnék a netről tanulni gitározni? Vannak zenei alapjaim, 5 évig jártam zeneiskolába, de igazából szinte még azt sem tudom, hogy egy gitárt hogy kell megfogni...:D
2012. jún. 11. 22:14
5/6 Perutek válasza:
[link] Itt mindent ami kellhet (az alapokhoz legalábbis) meg fogsz tudni tanulni. ;P
6/6 A kérdező kommentje:
Úú, köszi utolsó. ^^
2012. jún. 12. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!