Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nine Inch Nails vagy Limp Bizkit?

Nine Inch Nails vagy Limp Bizkit?

Figyelt kérdés

Esetleg van valaki aki ott volt mindkét koncerten, melyik volt a jobb? Vagy csak zene alapján (de csak aki mindkettőt ismeri)?

Én NIN :) 16F

2009. aug. 5. 12:15
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
11%
Zenei alapműveltséghez hozzátartozik?? :D:D:D JÓT RÖHÖTEM, KÖSZI. Ember hol élsz te, zacskóban? Ne röhögtess már. Limp Bizkit elmegy, mert híresek, de ez a nineinch nails gyökérkupac valami szarság lehet. És azzal dicsekszek, hogy műveletlen gyökér vagyok?? Hát basszus mostmár behalok a röhögéstől.xD Jól néznénk ki, ha ettől egy ember műveletlen hogy nem tudja kik ezek a f@asszopó nin incs nails. De te barátom, Gyorsan állj le ezzel mert kicsit gáz vagy. szánalom. jesszus.
2009. aug. 7. 01:07
 12/30 Thurston ***** válasza:
66%

A Nine Inch Nails több albumot adott el, mint a LImp Bizkit. Csak uyge a Bizkit egy jóval primitívebb zenét játszik, amit az ilyen súttyók gondolom jobban kedvelnek.

Meg hogy én vagyok gáz? Ember, a helyesírásod alapján még abban sem vagyok biztos, hogy te jártál egyáltalán iskolába... Nem tök ciki szerinted, hogy nem tudsz rendesen írni meg fogalmazni? :3

2009. aug. 7. 01:20
 13/30 anonim ***** válasza:
73%

"Ember hol élsz te, zacskóban?"

Ez pont te kérdezed, aki nem tudja mi az a NIne Inch Nails, ami korunk egyik legnagoyobb hatású zenekara? :D

Egyébként nem vagyok benne biztos, de szetrintem több albumot adott el mitn a LB... Nézz utána.

2009. aug. 7. 01:22
 14/30 anonim ***** válasza:
57%
Ja, akkor jól emlékeztem tényleg. :)
2009. aug. 7. 01:23
 15/30 anonim ***** válasza:
69%
Legalább nézz utána kicsit a dolognak, mielőtt hőzöngessz. Persze tudom, hogy ezt egy ekkora tuskótól nehéz elvárni. Mert én legalább tudom miről bezsélek, neked viszont láthatóan gőzöd sincs semmitől, hiszen pont ezzel dicsekszel. (Komolyan öregem, kábé az általános első osztályába láttam olyat utoljára, hogy valaki a tudásának hiányával próbálta magát királynak beállítani.)
2009. aug. 7. 01:25
 16/30 anonim ***** válasza:
16%

01:20

Kicsit benézted, mivel ha visszaolvasod a kommentjeimet láthatod hogy értelmesen, helyesírási hiba nélkül írtam le mindent. Amit nem az gépelési hiba. És elég gáz hogy ezt nézed egy olyan helyen mint a fórum, ahol kurv*ra senkit sem izgat hogy kihogy ír. Amúgy meg megnéztem mi az a Nine Inch Nails. De elég volt a 1 képet látni, hogy megállapítsam, hogy 5 sötét rocker. Amúgy rosszul gondolod, nem szeretem a Limp bizkit-et szóval ezt is elcseszted. Na próbálkozz még, de nem tudsz meghatni azzal, hogy "gyökér vagy" "műveletlen vagy" "iskolázatlan vagy" beszólásaiddal. Amúgy meg nem tudom kinek a korának a meghatározó alakjai, de hogy nekem nem az tuti, mivel utálom az ilyen elvont rocker sz@rokat.

2009. aug. 7. 01:40
 17/30 A kérdező kommentje:

Én kérek bocsánatot, hogy megkérdeztem, mit szólnál ahhoz ha a következő kérdésem az lenne, hogy 01:40- es milyen zenéket szeretsz? Kit érdekelsz, mondd már meg?! Kértem előszőr is, hogy ZENE alapján mondjátok el, hogy melyiket szeretitek jobban. Erre te beírtál valami f@szságot, hogy mi az valami japán mese, he?? Elmondom mit kellett volna tenned: 1. Nem ismerem, nem válaszolok 2. Vajon mi lehet ez (GOOGLE) 3. Bocs, de nem ismerem ezt a zenekart

Eszerint mi inspirált amikor válaszoltál? Mivel a Limp Bizkit sem érdekel ezért nem értem, hogy minek jöttél ide, menjél szedjél gombát b@szod, már azt is bánom, hogy ilyen hosszú kommentet írtam egy ilyen f@rok miatt, mint te :S

2009. aug. 7. 10:34
 18/30 A kérdező kommentje:
Szerintem a Limp Bizkit amúgy sz@r és reméltem, hogy mások is így látják :D
2009. aug. 7. 10:35
 19/30 A kérdező kommentje:
Ja és 01:40- es miket szeretsz?
2009. aug. 7. 10:35
 20/30 anonim ***** válasza:
64%
NIN all the way :) Bár Bizkit-et is hallgatok ,de hát senki sem tökéletes :) Pretty Hate Machine a fav album
2009. aug. 8. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!