Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nine Inch Nails vagy Limp Bizkit?

Nine Inch Nails vagy Limp Bizkit?

Figyelt kérdés

Esetleg van valaki aki ott volt mindkét koncerten, melyik volt a jobb? Vagy csak zene alapján (de csak aki mindkettőt ismeri)?

Én NIN :) 16F

2009. aug. 5. 12:15
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
10%
mi a f@asz van? Mi ez a Nine Inch Nails? vmi japán mese vagy mi a tököm?
2009. aug. 5. 12:21
 2/30 A kérdező kommentje:
Az egy zenekar, te paraszt, nem véletlen, hogy egy másik zenekarral akartam összehasonlítani és direkt kértem, hogy olyan válaszoljanak akik mindkettőt ismerik, kösz a választ.
2009. aug. 5. 12:25
 3/30 A kérdező kommentje:
*olyanok
2009. aug. 5. 12:26
 4/30 Thurston ***** válasza:
80%

Haha, létezik olyan ember, aki nem ismeri a NIN-t? Nem gondoltam volna. Számomra a Depeche Mode-dal egyenértékű istenek. (Bár egyik banda sem tartozik a kedvenceim közé, de zenei tudásuk és ötletességük vitathatatlan.)

NIN koncerten voltam. Tökéletes volt.

2009. aug. 6. 14:04
 5/30 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem több olyan ember létezik aki nem ismeri a "nin"-t mint aki igen. Fogalmam sincs mi az. szal leszarom
2009. aug. 6. 14:19
 6/30 A kérdező kommentje:
2. válaszolóval egyet értek, szerintem is tökéletes koncert volt, 1 és 3. pedig inkább ne írj ide, jó?
2009. aug. 6. 15:19
 7/30 Thurston ***** válasza:
62%
Jól értem, te most azzal dicsekszel itt, hogy egy műveletlen gyökér vagy? :)
2009. aug. 7. 00:36
 8/30 Thurston ***** válasza:
59%
Egyébként szerintem tévedsz, valószínűnek tartom, hogy többen ismerik, mint nem. Erről árulkodik legalábbis az a többmillió eladott album, meg hogy mekkora koncerteket szerveznek. De esetleg nézz utána.
2009. aug. 7. 00:38
 9/30 Thurston ***** válasza:
51%

Na, még egy kiegészítés:

Még David Bowie is énekelt duettet Trent Reznorral az egyik koncertjükön, a Hurt c. számukat pedig feldolgozta a blues egyik legnagyobb alakja, Johnny Cash.

2009. aug. 7. 00:42
 10/30 anonim ***** válasza:
80%

Én is hozzáfűznék pár dolgot.

A Nine INch Nails zenéje olyan filmek betétdalaiul szolgált, mint a Holló, az Útvesztőben, A Tomb Raider, a SZületett gyilkosok, és a Doom.

EMellett Trent Reznor volt az az ember is, aki pátyolgatta Marilyn Mansont, míg az be nem futott.

Egyébként azzal nem volna probléma, hogy nem ismered ezt a zenekart, mely a zenei alapműveltséghez hozzátartozik egyébként, hanem hogy egy unintelligens barom vagy, a stílusod alapján.

2009. aug. 7. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!