SlipKnoT vagy LimP BizKiT?
Figyelt kérdés
és azt is írd oda hogy miért kösz :) \m/ nekem a SlipKnoT mert pörgősebb és jobb!2011. júl. 18. 22:58
2/12 anonim válasza:
Mindkettő, hangulattól függ. Bár LB-t hallgatok gyakrabban, a Gold Cobra kifejezetten jó lett.
4/12 anonim válasza:
Inkább slipknot....valahogy jobban megfog a zene, az énekes hangja.
5/12 anonim válasza:
Sipknot,simán mert szerintem jobb,metálosab,...
6/12 anonim válasza:
Slipknot. Sokkal jobb zenét csinálnak mint a Limp Bizkit. De a Bizkitet is nagyon szeretem :)
7/12 anonim válasza:
Limp bizkiték vinnyogós pujkaszarok, semmi különös, az ilyen kis gördeszkás divat/jamult/ pózergyerekek csatagánya. slipknot is divat, de a jobbik véglet.
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
Majd, ha te alkotsz a Limp Bizkithez hasonló karriert, akkor pofázzál!
10/12 anonim válasza:
rossz a kérdés, mert eltérő a műfaj. a slipknot egy keményebb metal cucc, még ha divat is, az lb meg nu metal. személy szerint az lb nekem jobban fekszik, de rapper vagyok, szóval...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!