Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nektek bejött az új muse album?

Nektek bejött az új muse album?

Figyelt kérdés
Szerintem a resistancnel jobb lett

2012. okt. 3. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:

nekem bejön,bár semmi merésznek mondható újítás nincs benne,de ez nem is baj,mert ezt szerettem meg tőlük.a hangzás viszont sokkal grandiózusabb lett,mint az eddigi lemezeken,a sok hangszernek köszönhetően,és ez baromira tetszik benne

szóval,számomra ötös :)

2012. okt. 4. 00:45
 2/7 anonim ***** válasza:
A Resistance-nél talán jobb, de annyira nem jön át. A daloknak kb. a fele tetszik igazán, jobbat vártam. Az utolsó csúcs szuper albumuk a Black Holes volt, az Absolutionról már nem is beszélve. Kár, hogy már ők is kezdenek kifáradni, de ez a legtöbb zenekarra jellemző a sokadik lemez után.
2012. okt. 5. 23:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem a legjobb az új album, de az előzőnél jobb szerintem. A Panic Station című szám nagyon üt, az tetszik a legjobban. A Survival is bejövős a gitárszóló miatt, csak ne hasonlítana ennyire Brian May játékára. (tudom, hogy a Muse nagy Queen rajongó, de mégis már...)
2012. nov. 1. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik:) a Panic Station valami hihetetlen jó:) csak 1-2 szám van ami nem igazán jó szeritem
2012. nov. 4. 00:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy a dobos egyszer azt nyilatkozta, hogy minden egyes albumukban van valamilyen újítás és tudják, hogy ezzel mindig vesztenek rajongókat, de legalább ugyanannyit is szereznek. Nekem sem jön be úgy összességében az új album, de attól még ugyanúgy szeretem őket és nagyon tisztelem bennük, hogy mernek kísérletezni, nem ragadnak le egy-egy irányzatnál. Ha így lenne, akkor minden egyes új albumuk csak egy kliséhalmaz lenne. Jobb ez így, hogy folyamatosan újítanak (még ha ez nem is jön be mindenkinek annyira) mintha csak önmagukat ismételgetnék.
2012. nov. 4. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Én kicsit megszeppentem ezen a dubstepes dolgon, hogy teljesen őszinte legyek. :D Nem tetszik az új album túlságosan de nem fogok elfordulni tőlük semmiképpen.
2012. nov. 16. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze, az nem is baj, ha változtatnak, elfordulni azért nem foguk tőlük én sem, legfeljebb ezt az albumukat nem hallgatom, ott van a többi.
2012. nov. 24. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!