A Guns N' Roses énekese tényleg justin bieber rajongó?
Figyelt kérdés
Ez nekem hihetetlen , hogy rajonghat azért a nyomorékért???!!!2012. szept. 27. 20:42
21/34 anonim válasza:
Mindenkinek utálnia kéne??? De ha a te kedvenc bandádra-idra mondaná kiakadnál. Ez qrvára ugyanolyan.
És még mielõtt leb.ziznál metálos vagyok és nem hallgatok biebert. Tiszteld mert tényleg van hangja (csak sz.r zenét játszik).
22/34 Atomnindzsa válasza:
Attól még, hogy valakinek szarok a számai, lehet tehetséges. Amúgy miért kéne eltűnnie? Nem kell meghallgatni, én is ezt teszem, és nem is húzom fel magam azon, hogy a földön van.
23/34 A kérdező kommentje:
Én se húzom fel magam csak megdöbbentett ez a hír
2012. szept. 28. 20:39
24/34 Atomnindzsa válasza:
Jó, persze, csak tényleg sokat foglalkoztok olyan dolgokkal, amiket nem szerettek. Csináljatok úgy, mintha nem is létezne. Igazából ezt akartam kihozni.
25/34 A kérdező kommentje:
Természetesen értem, hogy mit akarsz ezzel mondani , de ez elég nehéz dolog mert kedves osztálytársnőim szünetben bieber számait ordíttatják, én meg vagy kibírom komoly hányás nélkül vagy megúszom annyival, hogy simán csak felfordul a gyomrom.... Most talán egy kicsit túloztam,de kb így érzek bieber iránt.
2012. szept. 28. 21:42
26/34 1112 válasza:
Jaj má'! Bedugsz a füledbe valami másfajta zenét, és nem hallod:D Vagy ha kimész a folyosóra:)
27/34 Atomnindzsa válasza:
Jaja. Jó, nyilván ez így kellemetlenebb, de azért bármilyen zenét el lehet viselni 10 percig. Beszélgess valakivel, akkor meg úgysem figyelsz arra, mi megy a háttérben.
28/34 A kérdező kommentje:
Na jó ne térjünk el a témától!
2012. szept. 29. 00:09
29/34 anonim válasza:
Ettől nem fogsz menő lenni, nehogy azt hidd! Mellesleg te tuti nyomorékabb vagy mint Justin....de hát ilyen az élet! Valakinek idiótának is kell lennie. Ez vagy te drága!
30/34 anonim válasza:
életem szerelme ilyet mondodd Bieberről? :ooo
i don't wanna live on this planet anymore...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!