Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi történt Britney Spears-szel?

Mi történt Britney Spears-szel?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy voltak hullámvölgyei, olvastam, hogy "depresszióból tért vissza", meg, hogy azok után, amiken keresztül ment, csoda, hogy vannak rajongói. Na de mi történt vele?

2012. jún. 30. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Bekattant egész egyszerűen.15 éves kora óta nincs magánélete.Mi csak a csillogást látjuk,de sokkal többről szól ez az életvitel.Nagyon nehéz lehet.

Emellett elvált kétszer,magára maradt a két kisgyerekkel.

A média folyamatosan aszogatta hogy dagi,nem tud lefogyni.

Aztán a VMA-a visszatérő fellépése nagy bukta volt,még pár éve.Nem tudom emlékszel el,mikor pl kopaszra borotválta a haját.Utána egy esernyővel rátámadt egy paparazzira.Egy időben folyton Paris Hiltonnal járt partyzni,az sem tett jót se a karrierjének,de a személyének.Ilyesmiket csinált.Én nem vagyok rajongója,de ezekre emlékszem.

2012. jún. 30. 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:
89%
Most az amerikai X-faktorban zsűrizik és egész jól összekapta magát.
2012. jún. 30. 21:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Azta...! Köszi a választ! :)
2012. júl. 1. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!