Tehetségileg/zeneileg ki a jobb szerinted: Skrillex, LMFAO vagy One Direction?
Skrillex a legjobb :D
Ő a kedvenc nyomtatóm :D
Najó nem :) amúgy szeretem :D
de a 1D-t nem, és az LMFAOt sem :D
Skillex <3 :D
Utolsónak:
Blanka, te vagy az?? :D
Tudom, most én sem a kérdésre válaszolok, ezért magam ellen fogok beszélni. De hagyjátok már szegény kérdezőt. Én rocker vagyok, tökre megértem a Queen, Beatles-stb. példákat, de ő azoktól kérdezte a kérdést, akik ezt a 3 zenekart hallgatják, vagy ezek közül az egyiket. Illetve persze akárki válaszolhat, mert nem írta, hogy csak rajongóknak, de ha adott 3 lehetőséget, nyilván azt várta, hogy az egyiket mondani fogod. Szóval ha szerinted egyik sem, akkor nem neked szól a kérdés. Ti mindenre válaszoltok? A kutyás kérdésekre is, ha életetekben nem volt még kutyátok, és filmesekre is, ha nem is szeretitek a filmeket?
"És mielőtt még rámfognád, hogy egy tipikus pasi vagyok, akinek a füléből üvölt a metál, ki kell ábrándítsalak, én is csak egy tinilány vagyok, pontosabban egy normális, a sok fura zenei és öltözködési irányú csaj között. Hogy ki a jobb? Hát... szerintem a Tankcsapda..."
Ez meg tipikus s*ggnyalatós válasz. essünk hasra, hogy lány létedre rockot hallgatsz. Én is. És most hová szaladjak? A Tankcsapda meg mindent csak azért írt, hogy rímeljen, elég gáz szövegeik vannak, amik a világon nem jelentenek semmit, csak jaj, ez jó, ez ide rímel, legyen ez....
Hogy legyen haszna is a válaszomnak: én nem ismerem Skrillexet, illetve 1x valamit hallottam tőle, 1 fél dalt, de az alapján nem mondanék véleményt. LMFAO: egyszer elrángattak egy koncertre, illetve hát fesztivál volt, és ők is ott voltak. 2 dalukat ismerem, amit mindenki, de én azt se tudtam megállapítani, hol kezdődik az egyik dal, hol a másik. One Direction: bennük nem látom az eredetiséget. Egyiket sem szeretem, de legyen az LMFAO, nem is tudom, miért, de bennük volt valami, ami nem volt minden sarkon, bár elég gáz, és jobb is, hogy nincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!