Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tehetségileg/zeneileg ki a...

Tehetségileg/zeneileg ki a jobb szerinted: Skrillex, LMFAO vagy One Direction?

Figyelt kérdés

2012. szept. 25. 19:27
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
46%
A Beatlesnak és a Queenek több lájkja van a facebookon. És ők már rég feloszlottak és nem média által felfuttatott senkik.
2012. szept. 27. 17:26
 12/40 anonim ***** válasza:
65%

B+! már elnézést,de a Tankcsapdának lassan 25 éves pályafutása van...Az 1D-nek meg mennyi? max 1 év.

az 1D-t is el fogjátok felejteni,mint ahogy Fluort,Sp-t és társait amíg a Tankcsapda ünnepli a 25. évfordulóját :)

Egy TCS rajongó :) nyugodtan lehet lepontozni,ezt nem hagyhattam ki.

2012. szept. 27. 18:49
 13/40 A kérdező kommentje:

Hát épp ezaz,hogy az 1D 2 éve jött létre,a Queen és a Beatles pedig azért már nem 2 éve csinálta.Ezzel nem őket akarom kritizálni,mert a Beatles a másik kedvenc zenekarom,imádom őket,de az 1Dt is.

TCS:Hát úgy látszik az 1D 2 év alatt mégis több rajongót gyűjtött mint a Tankcsapda 25 év alatt:D És nem 2X többet...

2012. szept. 27. 18:53
 14/40 anonim ***** válasza:
70%
Az lehet, hogy több lájkot gyűjtott, de a tehetséget nem like-ban mérik... Legalábbis remélem, odáig még nem süllyedtünk. Kíváncsi vagyok, hogy hogy nyerték volna meg ezt az X-faktort, ha nem lenne olyan "csini pofijuk". A Tankcsakpda pedig nem világszínvonalú, hanem magyar nyelvű együttes és elég ránézni a Youtube-on a like-dislike arányra, hogy megtudd, mi az átlagvélemény. Kicsi karokat én is tudok fel-le huzogatni a dj felszerelésen, mint Skrillex, mégse vagyok világsztár. A One Direction pedig max 2 év múlva lehúzhatja a rolót, mert a kistini rajongói felnőnek és elkezdenek hallgatni valami még nyálasabb szart. A TCS rajongóknak meg kösz, hogy mellém álltak :) Ezek szerint még a társadalom elrejtett zugaiban üvölt még a rock a rádióból :)) Üdvözlettel: a hatodik válaszoló
2012. szept. 27. 20:20
 15/40 anonim válasza:
46%
Lmfao de az a többi kedvencem Händel Back Mozart stb. A klasszikus zene az igaz!
2012. szept. 27. 21:13
 16/40 anonim ***** válasza:
59%

Már bánom, hogy értelmesen válaszoltam neked!

A Nickelback meg a jó zene egy mondatban, áhh, az is kegyetlen dolog volt! :)

Neked igazából mindegy, kedves kérdező, mit mondanak itt, te akkor is kifogást keresel, a Tankcsapdához hasonlítod a OneRatyictiont... Abban tisztában vagy, hogy a TCS-nek többnyire csak M.O-n van rajongó tábora? :)

Bezzeg amikor meg a Beatlest említették, egyből jött a kifogás, hogy az milyen régi zenekar, és a 1D meg még csak 2 éves.

A saját gondolkodás menetedre rácáfoltál a twitteres szarságoddal.

A TCS-s dolgon meg gondolkozz el, kislányom! :) A 1D mindenhol megy, a TCS meg csak itthon. :)

2012. szept. 27. 21:19
 17/40 A kérdező kommentje:
De azért fényévnyi különbség van a két szám között...Én személy szerint utálom Skrillexet,épp ezért kérdeztem meg a kérdést.A One Directiont sose fogják elfelejteni,ez nem csak egy 'fellángolás'...Tudom,hogy hiába mondom ezt,de úgyse fogja elfelejteni senki őket senki sem,majd megnézhetitek magatokat akár 5 év múlva is,nem 2.Attól hogy felnőnek,attól ugyanolyan jók lesznek,lehet hogy még jobbak is.Ti ezt így nem tudjátok mit jelent nekünk az 1D,de nem is fogjátok sosem,épp ezért ne mondjatok olyanról véleményt,amiről fogalmatok sincs...Lécci!:)
2012. szept. 27. 21:22
 18/40 anonim ***** válasza:

Fluor barátunkról is mindenki ezt mondta. És ma meg (hála istennek) alig hallani róla.

A idt csak azért szeretik a tinilányok 80%-a mert cukik. Mint idősebbek lesznek és elkezd végre mutálni a hangjuk és elkezdenek szőrösödni akkor már rág a süllyesztő labirintusában keresnék a kiutat. Meg néznélek téged kérdező hogyha 30 év múlva pár negyven valahány éves emberekből álló 1d zenélne a rádióban te elkapcsolnál e? Ez egy tini banda. Amint nem lesznek tinik azonnal feloszlanak.

2012. szept. 27. 22:11
 19/40 anonim ***** válasza:
rég*
2012. szept. 27. 22:12
 20/40 A kérdező kommentje:
Hát ti teljesen hülyék vagytok...Annyit nem értek meg,hogy erre most írjak egy normális választ,szóval nem fogok szentbeszédet írni,mert már egyébként is legalább 50X megtettem itt gyakorin és elegem van az egész hülye társaságból.Szóval nem akarok megint 60 választ mint az előző kérdésnél ahová válaszoltam,ti nem szeretitek az 1Dt mert azt hiszitek okosak vagytok,én szeretem mert tehetségesek,kész ennyi.
2012. szept. 28. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!