Kinek a hatására és miért kezdtetek el hangszereken játszani?
Figyelt kérdés
Én Lars Ulrich-ot (és az egész Metallicát) nem régen kedveltem meg nagyon, a másik ok Scott Columbus (ManOwaR)! Kb. halálának 1. évfordulója alkalmából eldöntöttem, hogy dobolni fogok!2012. szept. 25. 15:33
1/4 anonim válasza:
Duff Mckagan, ok: hangzás, feszes ritmus, Rn'R + a pasas lazasága.
Panelpatkány létemre fejhallgatóval tudtam csak gyakorolni és elkerülendő a süketséget, öt éve klasszikus/elektromos gitárra váltottam. Igazán sem a klasszikus, sem pedig az elektromos gitár tekintetében nincsen olyan, akinek a személyében fenti húzóerők mindegyikét meglelném.
2/4 anonim válasza:
A Junkies-es Riki Church hatására döntöttem úgy, hogy basszusgitározni fogok, tovább növelte az önbizalmamat, Nikki Sixx a Mötley Crüe-ból, és Gene Simmons a Kiss-ből. Gondoltam, ha ők meg tudtak tanulni, akkor én is.
3/4 anonim válasza:
A Nirvana New York-i akusztikus gitáros koncertje annyira megfogott, akkor eldöntöttem hogy akusztikus gitáron szeretnék játszani. Erre csak dobott egy lapáttal ez: http://www.youtube.com/watch?v=wRCPCNtViGA&feature=player_em..
9gagen találtam, jobb mint az eredeti, pedig nem nézném ki a srácból.
4/4 anonim válasza:
Shannon Leto hatására,imádtam nézni/hallgatni, ahogy dobol, gondoltam kipróbálom. Számomra nincs jobb dobos nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!