Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan kezdtétek a köny...

Hogyan kezdtétek a köny írást? Hogyan értétek el, hogy másik elakarják olvasni vagy, hogy több embert érdekeljen?

Figyelt kérdés

Én ma kezdtem el a könyvem. Írok róla : [link]

vélemény?

2012. aug. 25. 21:25
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsánat rosszúl írtam: könyv,mások
2012. aug. 25. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb lenne, ha először valami fanfiction oldalra töltenéd fel, ajánlom a fanfic.hu/merengo oldalt, azért is, hogy a helyesírásodat kiküszöböljék. Nem azért mondom, mert hibásan írsz, de azért ki tudja na. Ott sokan fogják olvasni, és ha tényleg nagyon jó, akkor onnan ki is adják. Nem egy olyan író van, aki oda írogatta a történeteit, és ki is adták neki, piros pöttyösben méghozzá. Közben persze erre a blogra is töltenéd fel stb stb
2012. aug. 25. 21:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! Tényleg segítettél ! (: Te is írsz/írtál?
2012. aug. 25. 21:36
 4/6 rajcziz ***** válasza:
48%

Már így látatlanban is: javíts a helyesírásodon, figyelj a vesszőkre, és ami talán a legfontosabb: használd a szóközt! Minden írásjel után hagyj ki egy karakter helyet, különben amit írsz, nem sokakat fog érdekelni. Mindenki szívesebben olvas egy szépen megformázott történetet (jó, ha a sorok végét is kiegyenesíted), mint egy zsúfoltat.

Ami pedig a választ illeti. Először írd meg a történetedet, csiszolgasd, légy türelmes, és aztán tedd ki valahova, hogy ne az első változat alapján ítéljenek. Ha szükséged van motivációra, akkor küldd el közben is egy embernek véleményezésre, de ne a barátodnak, vagy családtagnak add oda! Miután feltöltötted, biztosan lesz valaki, akinek megtetszik - ne a stílusod igazítsd mások igényeihez, ők igazodjanak hozzád!

2012. aug. 25. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok, szívesen, igen.

Ha bármi kérdésed van még, írj nyugodtan privit

2012. aug. 25. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdekes, amit leírtál, bár ennyiből kicsit nekem szokványos, persze bármilyen könyv lehet jó, ha a megfogalmazás tetszik. Viszont, szerintem ne úgy állj hozzá, hogy azért írsz ilyet, mert valakit ez érdekel, olyan történetet írj, ami TÉGED érdekel.
2012. aug. 26. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!