Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ti hogyan kezdtetek el elektro...

Ti hogyan kezdtetek el elektromos gitáron tanulni? Volt ismerősötök vagy haver, aki segített megtanulni? Nem akadtatok már el a legelején?

Figyelt kérdés
Én sajnos kezdem feladni ezt a vágyamat, mert nem nincs olyan ismerős, aki ott lenne a témában, én meg hiába kezdeném el egyedül, de még a gitárvásárlásnál is elakadnék, mert nem tudom, hogy melyik a jó gitár. Van olyan itt, aki egyedül magától vett gitárt és kezdett el gitározni? Én félnék hogy átvernének a gitárvásárlásnál is, mert egyből látnák, hogy hülye vagyok ehhez.
2012. szept. 9. 18:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, nekem nem igazán segítettek. Mégis megvagyok. Olvass utánna, hogy mire kell figyelni vásárlásnál,és nem valószínű, hogy nagyon átvernének, kezdőként nem érdemes többszázezres cuccot venni, amivel bukni lehet, ha esetleg kiderül, hogy nem eredeti. Annyi a lényeg, hogy könnyen játszható legyen, ne zörögjön, és az oktáv is stimmeljen. Javaslom, hogy neten nézz körül, hogy árban mi hogy mozog kb, meg mi tetszik, és ez már elég jóalapvásárláshoz.
2012. szept. 10. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!