Tizenévesek, ti szeretitek, hallgattok ilyen zenéket? (pl. Guns n' Roses, többi lent)
Guns n' Roses
Bon Jovi
AC/DC
Metallica
Aerosmith
Nirvana
Köszi mindenkinek a választ, örülök, hogy nem vagyok magam :)
ja, 2. ez lemaradt: Axl Rose tényleg nagyon jó pasi volt fiatal korában! :)
Én Eddának nagyon-nagyon sok számát szeretem (ezen nőttem fel, és 12 éves koromban voltam egy Edda koncerten, azóta mégjobban szeretem, és a hideg végigfut a hátamon, ha meghallom.
Guns n' Roses szintén hasonló, csak kevesebb számmal. Bon Jovit bírom, de azért vannak olyan számok, amiket nem, AC/DC szintén csak pár szám erejéig, töményen kicsit sok.
Metallica - szeretem!
Aerosmith, Nirvana - annyira hallgatni nem szoktam, csak ez jutott eszembe.
Én csakis ilyeneket hallgatok, szóval igen. :)
14/L
Áhhh. Guns-ot imádom (86-92ig) rájuk kelek és rajtuk alszok el. Már nem számolom de naponta kb. 30-35ször hallgatom meg őket. Főként Axl miatt. Nagyon szeretem őt :3. (a fiatalt persze) Annyira jó a hangja , a megjelenése vadító, a kisúgárzásá hatalmas. A haja biztos selyemes (volt). És a feneke bőrnadrágban áhhh. És szerintem tök cuki amikor ideges meg nagyon helyes. Tetszik hogy a vállai ilyen szélesek, a karjai izmosak. Álompasi*-*
Nirvana, Sepultura, Metallica, Pantera, Alice in chains, Anthrax, Guns n Roses :D, Mötley Crüe, Motör head, Led Zeppelin, Bon Jovi, Slipknot, Rammstein, Korn, Ramones, Velvet revolver, U2 stb..
Nem tudom mennyire témához kapcsolódó,de elmesélem.
Egyszer elmentem egy angol szóbeli versenyre,ahol megkérdezték,mi a kedvenc bandám,mire rávágtam,hogy Guns n' Roses. Kérdezik,és tőlük mi a kedvencem,hát zavaromban és mivel az ugrott be elsőnek,és amúgy is imádom,hát mondom Civil War. Azt mondták,nem ismerik. Fogtam magam,és legalább az elejét elénekeltem nekik. A versenyen 2. lettem.
Egyébként a Metallica és az Aerosmith kivételével mindegyik szinte a drogom,mert egyszerűen nem tudok betelni velük. Ugyan a Mettalica és az Aerosmith is alap nálam,csak azok nem mennek olyan rendszerességgel,mint pl. az AC/DC vagy a Gn'R.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!