Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tizenévesek, ti szeretitek,...

Tizenévesek, ti szeretitek, hallgattok ilyen zenéket? (pl. Guns n' Roses, többi lent)

Figyelt kérdés

Guns n' Roses

Bon Jovi

AC/DC

Metallica

Aerosmith

Nirvana

2012. szept. 24. 21:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
Ja és az Eddát sem igen bírom, néhány számuk van csak, amit szeretek. 16l
2012. szept. 25. 20:10
 12/22 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ, örülök, hogy nem vagyok magam :)

ja, 2. ez lemaradt: Axl Rose tényleg nagyon jó pasi volt fiatal korában! :)

Én Eddának nagyon-nagyon sok számát szeretem (ezen nőttem fel, és 12 éves koromban voltam egy Edda koncerten, azóta mégjobban szeretem, és a hideg végigfut a hátamon, ha meghallom.

Guns n' Roses szintén hasonló, csak kevesebb számmal. Bon Jovit bírom, de azért vannak olyan számok, amiket nem, AC/DC szintén csak pár szám erejéig, töményen kicsit sok.

Metallica - szeretem!

Aerosmith, Nirvana - annyira hallgatni nem szoktam, csak ez jutott eszembe.

2012. szept. 25. 21:11
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mondjuk, Bon Jovit nem nagyon bírom...
2012. szept. 25. 22:06
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én csakis ilyeneket hallgatok, szóval igen. :)

14/L

2012. szept. 30. 01:24
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
gyerekek, rengetegen vagyunk, csak el vagyunk szórva ! ROCK N ROLL FOREVER  nem mindenki megy az átlaggal, csak mi általában nem vágunk fel, és ezért nem vesznek észre, de egyébként létezünk :D L/14
2012. nov. 30. 20:39
 16/22 anonim válasza:
100%
Nagyon sokan cikinek.tartjàk a suliban, de én szeretem főleg az Eddát ;-)
2013. jan. 8. 22:46
 17/22 A kérdező kommentje:
Jó ezeket olvasni! :) Köszi mindenkinek!
2013. jan. 11. 20:43
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Iron Maiden forever \m/
2013. máj. 11. 23:24
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Áhhh. Guns-ot imádom (86-92ig) rájuk kelek és rajtuk alszok el. Már nem számolom de naponta kb. 30-35ször hallgatom meg őket. Főként Axl miatt. Nagyon szeretem őt :3. (a fiatalt persze) Annyira jó a hangja , a megjelenése vadító, a kisúgárzásá hatalmas. A haja biztos selyemes (volt). És a feneke bőrnadrágban áhhh. És szerintem tök cuki amikor ideges meg nagyon helyes. Tetszik hogy a vállai ilyen szélesek, a karjai izmosak. Álompasi*-*

Nirvana, Sepultura, Metallica, Pantera, Alice in chains, Anthrax, Guns n Roses :D, Mötley Crüe, Motör head, Led Zeppelin, Bon Jovi, Slipknot, Rammstein, Korn, Ramones, Velvet revolver, U2 stb..

2013. júl. 12. 21:15
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire témához kapcsolódó,de elmesélem.

Egyszer elmentem egy angol szóbeli versenyre,ahol megkérdezték,mi a kedvenc bandám,mire rávágtam,hogy Guns n' Roses. Kérdezik,és tőlük mi a kedvencem,hát zavaromban és mivel az ugrott be elsőnek,és amúgy is imádom,hát mondom Civil War. Azt mondták,nem ismerik. Fogtam magam,és legalább az elejét elénekeltem nekik. A versenyen 2. lettem.

Egyébként a Metallica és az Aerosmith kivételével mindegyik szinte a drogom,mert egyszerűen nem tudok betelni velük. Ugyan a Mettalica és az Aerosmith is alap nálam,csak azok nem mennek olyan rendszerességgel,mint pl. az AC/DC vagy a Gn'R.

13/L

2013. szept. 11. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!