Tizenévesek, ti szeretitek, hallgattok ilyen zenéket? (pl. Guns n' Roses, többi lent)
Guns n' Roses
Bon Jovi
AC/DC
Metallica
Aerosmith
Nirvana
Szia. Én 19 éves lány vagyok. 14-15 éves korom óta hallgatom a fent leírt előadókat. Néha megunom őket, aztán megint rongyosra hallgatom a számaikat, közben nosztalgiázom. Nem mondanám magam rockernek, bár régebben úgy öltöztem. Most is rengeteg fekete holmim van, csak közben nőiesebb lettem és boldogabb. Véget értek a tini éveim és lenyugodtam. Ennek ellenére nem vetem meg a jó muzsikát és előszeretettel hallgatom!
(Steven Tyler még most is igen szexi és beindulok tőle, akárhányszor a hangját hallom. Nem lehet nem szeretni!!!....Kurt Cobain és Axl Rose pedig álmaim pasijai voltak! Azért a posztereket még mindig nem szedtem le az ágyam mellől...)
...de miért kérdezed?
És Edda?
Én 18 éves lány vagyok, és nagyon sokat hallgatom őket.
Azért kérdezem, mert a legtöbb mai tizenéves cikinek tartja hallgatni, és kíváncsi vagyok, hogy hányan vagyunk, akik szeretik és értékelik az igazi zenét, amit még hangszerekkel játszottak.
Én is úgy vagyok vele, hogy hallgatom hallgatom, aztán néhány hónapra abbahagyom, utána megint előveszem, és nem tudom abbahagyni :)
Max Hollywood Undead, esetleg Linkin Park. De az is elég határeset...
Electro House, Moombathon, Complextro, Drumstep, Drum n' Bass, Dubstep, Trance, EDM - ilyeneket hallgatok.
15 / F
Persze! A szüleim folyton ezeket (meg még persze többet) hallgattak. És én is nagyon megszerettem. Persze a sok LMFAO fan beszólogat folyton de én lesz*rom.
14 f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!