Fiatalok! Ismeritek a k-popot? (koreai pop) Mi a véleményetek róla?
Amolyan divatzene, amiért mostanában odavan minden tinicsaj, de mint minden divathullám, ennek is vége lesz hamarosan.
17/f
Nem értek egyet,divatzene?Koreai pop?Ne viccelj már,itthon ezek biztosan nem lesznek divatzenék soha.
Egyébként kérdésre válaszolva,nem,nem ismerem igazából,de J-popot azt hallgatok néha.De felkeltetted az érdeklődésemet,linkelhetnél valami jót,köszönöm.
22/F(remélem fiatalnak számítok a kérdésedhez :) )
Kedves első hozzászóló! A K-pop nem divatzene. Vannak, akik a Gangnam Style miatt hallgatják, de csak azért, mert nagy sláger (mellesleg sem az előadó nevét, sem a dal címét nem tudják kiejteni, de még a magyar média sem!). Ez le is fog csengeni. A K-pop, ami tartalmazza az összes banda összes dalát, az viszont soha nem lesz divatzene. Sőt! Nagyon sokat utálják, cikizik... már évek óta. K-pop már 2000 előtt létezett, akkor ugyan még nem volt nagy dolog, de a kétezres évek elején egyre több és több banda jelent meg, világsikereket hozva - annak ellenére, hogy az ügynökségek nem merik kivinni Ázsiából a bandákat - egy-két kivétellel.
A kérdés feltevőjének: én nagyon szeretem, amióta megismertem, csak azt hallgatok. Vannak hátrányai - itt a bandák életvitelét értem -, de a zenék kiválóak. Nem szeretek minden csapatot, és a kedvenc csapatom egy-két számát sem; de hát ez is velejáró.
Azt nem szeretem, hogy annyira pénzéhesek a kiadók, az idoloknak nemhogy a családjaikra, de még önmagukra sincs idejük. Legszívesebben mindegyiket elküldeném egy egyhónapos nyaralásra, annyira rossz nézni, hogy betegen is felállítják őket a színpadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!