Megvegyem-e ezt a gitárt?
Nos, annyi a történetem, hogy öcsém nagy gitáros, mióta megkapta az első gitárját(1 éve kb)szinte mindig ezen lóg. Ami most van neki gitár, arra elég sokat panaszkodik, nem tudom miért, csak hogy egy olcsóbb gitár volt, szóval lehet, hogy gyorsan tönkre ment benne valami.
Most lesz neki szülinapja (okt.11) és szeretnénk neki a családdal egy új gitárt venni. Nem igazán értek az egész témához, csak annyit tudok, hogy egy csomó Nirvanat meg AC/DC-t játszik :D. Na ebből a Nirvanas dologból elindultam, és ezt a gitárt néztem ki:
és ezt:
Onnan jutottam erre, hogy Kurt Cobainnek is ugyanilyen fender gitárjai voltak, csak az méregdrága, és azért nem akkora profi a srác :D szóval tehát ezek közül a gitárok közül melyik felelne meg jobban a célra? nekem a mustang jobban bejön, de persze, ha másik jobb, akkor azt veszem :D
tehát a stilusok és bandák amire kéne:
grunge,punk,hard rock
jó lenne, ha minél hamarabb válaszolna valaki, aki ért hozzá, mert ha nem akkor csak karácsonyra vesszük meg neki xd
köszi előre is mindenkitől!:)
igen,én is afelé hajlok :) csak félek,hogy nem olyan stílusra való amit ő szeret :)
jaj és a kérdésem leírására egy megjegyzés:
a 'nagy gitáros'-t tessék úgy érteni,hogy állandóan gitározik xd
Tényleg szép gitárok, de én ennyi pénzért kizárólag mahagóniból készült és ragasztott nyakúban gondolkodnék. Mutatok néhányat jó gitárt ebben az árban. Ugyan nem pont olyan formájúak, mint amiket Te linkeltél, de szerintem nem fog haragudni rád, ha ilyen hangszert vesztek. :-) Ezek tényleg jó hangszerek:
második vagyok:
Ezek közül is inkább a Cort-ot, vagy a Vintage-et javasolnám a hangszedők miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!