Kurt Cobain tenyleg meg halt, mert egy ismerosom azt mondja hogy az csak kamu es hogy o Lukacs Laszlo. Ez igaz?
Figyelt kérdés
Utanna kerestem es van egy par gyanu de meg ak. se biztos. Pl.: elegge hasonlitanak, Curtin 1967 Februar 20.-an Lukacs Laszlo pedig 1968 Februar 19.-en szuletett(tehat korban lehet o az mert az ev es a nap is csak 1-et teveszt),mind2-en punk/rockot jatszott/ik.Amiben viszont nem hasonlitanak hogy Sztem Curtin hangja magasabb egy kicsit,meg hogy o Amerikai Laci meg Magyar,de siman at johetett. Meg hogy elvileg villany szerelok talaltak meg Curtint fejbe love.De viszont a Tankcsapda szamaiban van egy par "elrejtett uzenet" PL.: Egyszeru dal(eleve Curntinrol szol,de mivel a haverom azt gyanitja hogy a nem halt meg hanem o Lukacs Laszlo,ezert lehet hogy sajat magarol irt):...."Ennel tobbet nem arulhatok el".....Adjon az eg:..."A szuletes az eleje a halal meg az alja az eletnek , szerintem devednek ehez semmi koze nincs az eveknek"...Meg hogy Lukacs Laszlo csaladjarol szinte semmit nem talaltam,es mivel mar emliettem "ennel tobbet nem arulhat el"lehet hogy titkolja hogyo Curtin ezert nem nyilatkozott szuleirol,mivel hogy ok Amerikaiak (Lehetnek ha o Curtin).Elegge ossze zavarodtam xDDDDDDD Szal segiteni kene. Sztetek?2012. szept. 21. 21:49
11/17 anonim válasza:
Evidens, hogy Lukács igazából Kurt Cobain.
Van neki 2 eltitkolt gyereke is, Lakatos Rinocérosz és Kolompár Eurázsia.
12/17 anonim válasza:
Úristen :O súlyos eset vagy hallod :o
Ez hogy lenne igaz??! Ezt te se gondolhattad komolyan..
13/17 anonim válasza:
szerintem ezt az ismerősöd se gondolta komolyan ;) meghalt!!!! érted? meghalt!! (sajnos)
14/17 anonim válasza:
xDDD de jót nevettem ezen a "feltételezéseden" a haveroddal :D Köszönöm, szereztél egy vidám estét! (:
15/17 anonim válasza:
Jéézusom! XD egyáltalán nem is hasonlítanak a hangjuk sem! :DD anyám. :D
17/17 RebelCsabi válasza:
Kurt tegnap itt ivott az éjjel-nappali előtt Janis Joplinnal.Elvis hozta a sört nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!