Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kurt Cobain tenyleg meg halt,...

Kurt Cobain tenyleg meg halt, mert egy ismerosom azt mondja hogy az csak kamu es hogy o Lukacs Laszlo. Ez igaz?

Figyelt kérdés
Utanna kerestem es van egy par gyanu de meg ak. se biztos. Pl.: elegge hasonlitanak, Curtin 1967 Februar 20.-an Lukacs Laszlo pedig 1968 Februar 19.-en szuletett(tehat korban lehet o az mert az ev es a nap is csak 1-et teveszt),mind2-en punk/rockot jatszott/ik.Amiben viszont nem hasonlitanak hogy Sztem Curtin hangja magasabb egy kicsit,meg hogy o Amerikai Laci meg Magyar,de siman at johetett. Meg hogy elvileg villany szerelok talaltak meg Curtint fejbe love.De viszont a Tankcsapda szamaiban van egy par "elrejtett uzenet" PL.: Egyszeru dal(eleve Curntinrol szol,de mivel a haverom azt gyanitja hogy a nem halt meg hanem o Lukacs Laszlo,ezert lehet hogy sajat magarol irt):...."Ennel tobbet nem arulhatok el".....Adjon az eg:..."A szuletes az eleje a halal meg az alja az eletnek , szerintem devednek ehez semmi koze nincs az eveknek"...Meg hogy Lukacs Laszlo csaladjarol szinte semmit nem talaltam,es mivel mar emliettem "ennel tobbet nem arulhat el"lehet hogy titkolja hogyo Curtin ezert nem nyilatkozott szuleirol,mivel hogy ok Amerikaiak (Lehetnek ha o Curtin).Elegge ossze zavarodtam xDDDDDDD Szal segiteni kene. Sztetek?
2012. szept. 21. 21:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy Lukács Cobain! Paksi Endre meg Udo, csak álcázza magát, néha ide jön Magyarországra pihentetni ezzel az alteregójával. Michael Jackson sem halt meg, ő is itt van most nálunk, Jim Morrisonnal és Janis Joplinnal szomszédos szobában lakik a Four Seasonsben.
2012. szept. 21. 21:53
 2/17 A kérdező kommentje:
De en ezt most komolyan kerdem. + Wikipediaban azt irja "Halala utan olyan hirek terjengtek,hogy halala csak egy kikerulo lepes volt a mediabol.
2012. szept. 21. 22:14
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Bon Scott a szomszédom, de úgy hallottam már jön Dio is.
2012. szept. 21. 22:22
 4/17 A kérdező kommentje:
De komolyan nezz mar meg egy kurtain meg egy lakucs laci kepet
2012. szept. 21. 22:29
 5/17 chrishu ***** válasza:
Persze, hogy igaz! Én meg John Lord vagyok...
2012. szept. 22. 09:42
 6/17 anonim ***** válasza:
Van egy magyar énekes akinek jobban hasonlít a habgja cobainéhez. Írd be youtubera hogy ektomorf sea of my misery.
2012. szept. 22. 10:43
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

............................................________

....................................,.-‘”...................``~.,

.............................,.-”...................................“-.,

.........................,/...............................................”:,

.....................,?......................................................\,

.................../...........................................................,}

................./......................................................,:`^`..}

.............../...................................................,:”........./

..............?.....__.........................................:`.........../

............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../

.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/

..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}

...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../

...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../

............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”

............/.`~,......`-...............................\....../\

.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__

,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,

.....`=~-,_\_......`\,.................................\

...................`=~-,,.\,...............................\

................................`:,,...........................`\..............__

.....................................`=-,...................,%`>--==``

........................................_\..........._,-%.......`\

...................................,<`.._|_,-&``................`\

2012. szept. 22. 10:43
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én Jim Morrisont bújtatom mióta elhitette az egész világgal hogy meghalt. Azóta itt él velem egy háztartásban. :) Amúgy meg ki a franc az a Curtin??? Remélem hogy mikor ezt a kérdést kiírtad valami tudatmódosító szer hatása alatt álltál, mert ha nem, akkor sürgősen fordulj orvoshoz. Ekkora hülyeséget összehordani...
2012. okt. 16. 20:15
 9/17 happyday ***** válasza:
100%
Janis Joplin pedig a szomszédom,és Michael Jackson-nal egy suliba járok :D
2012. dec. 22. 14:59
 10/17 happyday ***** válasza:
100%
Ja,én meg John Lennon vagyok :D
2012. dec. 22. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!