Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most, hogy is volt ez az...

Most, hogy is volt ez az X-factorba? (kamu? )

Figyelt kérdés

Volt a mai adásban egy táncos srác, akinek pont aznap szült a felesége, amikor fellépett.

Hogy lehet az, hogy az RTL még ultrhangra is elvileg aznap eltudott a feleséggel menni ?

Az ultrahang valószinűleg a csávó előadása előtt kelett, hogy történjen, mivel a srác fellépés után rögtön rohant a feleségéhez nehogy lemaradjon a szülésről.

Kicsit nehéz elhinni, hogy az összes jelentkezővel csinálnának aznap, hozzájuk kapcsolód hosszú videókat...

kicsit olyan kamuszagú ez az egész....

2012. szept. 8. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
utána is készülhetett a videó :)
2012. szept. 8. 21:35
 2/10 A kérdező kommentje:

és akkor minden ebberől csinálnak ilyen hosszú videókat?

nem...

csak azokról csinálnak ilyen hosszabbakat akik benne lesznek a 12-be ( ez már az előző részek alapján kiderült) vagyis az RTL már akkor tudta, hogy ez a srác benne lesz ... érdekes.

2012. szept. 8. 21:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg b*sszák meg :D más nem jutott eszembe :D
2012. szept. 8. 21:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem kamu,ott lakok ahol a srác is és télleg így volt
2012. szept. 9. 12:09
 5/10 A kérdező kommentje:

Én elhiszem, hogy aznap született neki nem azzal van a gond :), hanem az érdekes, hogy az RTL klubb, hogy tudott előtte elmenni leforgatni hozzá a kisfilmet? Vagy, ha nem előtte, akkor rögtön a srác prdukciója után rohantak vele a kórházba, hogy az épp vajjúdni készülő feleségét megultrahangozzák ?

kicsit fura ...

szerintem ez napokkal előtte készült ez a felvétel, viszont nem hiszem hogy az összes 1000 valahány versenyzővel csinálnának ilyen kaliberű filmeket.

2012. szept. 9. 16:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én értem, mit mondasz. Abszolúte osztom is.

Olykor-olykor észrvenni hasonlókat is...

Most ebből a bulvárvilágból engedj meg még néhány példát.

Volt annak idején az emlékezetes Győzike valóságshow-nak egy epizódja, amikor Majka beszólt Győzőnek egy rádiós műsorban (az Majka műsora volt, ő vezette). Ezt a hírt Győzike élő adásban hallottam. Kocsit vezetett és éppen ezt a rádióadót szólatta. Ok, ez még úgy hihető is lenne, és az is, hogy mi nézők, láttuk az ő reakcióját, hiszen őt a show-ja miatt ugye folyamatosan követte egy stáb. Viszont Majkát nem... Mégis, őt is mutatják a műsorban, ahogy élőben elhangzik ez a szöveg a szájából. Amire aztán a roma rapper úgy berág, hogy berohan a rádió székházába, ahová már vele tart a stáb, innentől már mi is láthattuk volna az eseményt, oké. De csak innentől.

Mert mekkora a valószínűsége, hogy oltok valakit (nyilván nem előre bejelentett szándékkal), s az ő műsorának készítői ezt fel is tudják venni. Na persze...

Tudom, itt is lehet más válasz is, de lássuk be, a legvalószínűbb az, hogy ez megjátszott dolog volt.

S persze vannak még ilyen példák.

Hogy itt a srác esetében mi volt? Fene tudja... Nyilván itt is volt előzetes forgatás. Hogy mi alapján választanak ki néhány érdekesebb figurát, akiről van mit forgatni? Jó kérdés.

Az is lehet, volt már valami jelentkezés, amit korábban ki kellett tölteni, vagy ők maguk "hívtak" meg valakit énekelni jó pénzért, akiről tudták, hogy lehet róla egy pár perces szösszenetet forgatni... akár. Mindenesetre valahonnan értesültek róla.

Jót észrevételed volt.

Néhány ilyen műsorban statisztáltam korábban, csak nézőként. Úgy meg azért nem láttam a kulisszák mögé :)

De például ez az Xfaktoros eset annyira nem háborít fel. Ezek már lassan nyílt titok szintjén mennek, a show-t valahogy meg kell csinálni. A nép meg zabálja, látod...

És végül is, mi is néztük ;)

2012. szept. 9. 17:11
 7/10 A kérdező kommentje:

Oh végre egy ember, aki érti mit szerettem volna itt elmagyarázni.

A Győzike show-ról evidens volt, hogy egy megrendezett kabaré az egész....

nade, hogy az x-factor is az ? -.-' azért ez kicsit kiábrándító ...

olyan mintha eleve ők hívtak volna ide embereket, a többi szerencsétlen meg, aki próbálkozik csak statiszta ....

2012. szept. 9. 22:36
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem azért van mert vannak akiknek valami érdekes történetük van és akkor azokat pár nappal azelőtt felveszik és leadják..az a lány akinek a bátyja beteg és neki énekelte a számot a fókuszban is volt ugyanaz a felvétel mint az x-faktorban
2012. szept. 13. 17:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Barna Gergőnek is csináltak ilyen videót,és ő már a válogatón kiesett
2012. szept. 13. 17:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem több ezerről csináltak, csak akik bekerültek a műsorba és érdekesebbek voltak...mivel ezt nyáron vették fel ugye, bőven volt erre idejük. Az, hogy ennél a srácnál rögtön rohantak, az azért volt, mert rögtön utána történt a szülés, azzal nem lehetett várni :)

Persze ettől még nem mondom, hogy nem megrendezett, de szerintem ezt simán meg lehet így csinálni..

2012. szept. 27. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!