A pankráció tényleg kamu?
Kamu de élvezetes
próbálok nem gondolni rá hogy CSALÀS
Mindazonáltal ettől a kérdéstől torkomonok akadt a kenyér:s
Kérdező, ugye csak kamu a kérdés?
Nem gondolhatod, hogy komoly.
Vagy szerinted Bud Spencer és Terence Hill is igazi pofonokat oszt a filmjeikben?
Szerinted az akciófilmekben minden pofon, lövés, hetvenedik emeletről leesés igazi?
Előzőre reagálva: elgodolkodtató, hogy bár sose lehet biztosan tudni, mi kamu és mi nem, hogy a legtöbb távokeleti filmben -pl. Jackie Chan -es, Bruce Lee-s stb kungfu filmek- is kamu lenne a legtöbb verekedés?? Ha már a Bud Spencer filmekre hivatkozol (amelyben viszont tényleg feltűnő, hogy csak megjátszott a verekedés, akár a pankrációkban)...
Chocholate - A harc szelleme
Nos, e pár éves film végén is kamu, amikor nyers felvételekről bemutatják a filmkészítés során szerzett sérüléseket? Erősen 50% felé hajlok, tehát nagyon meggyőző, de sose lehet tudni, h csalás-e...
Kedves kérdezőnek is ajánlom e filmet, ha minimum remek verekedés-koreográfiára vágyik, és minimum 50% eséllyel valódi ütések látványára! Életem egyik legemlékezetesebb küzdősportfilmje, a kiscsaj túl tesz Bruce Lee-n is, ügyességben! (A történet nem túl emelkedett, de mellékes; az autizmusát meg részben elcseszte a dramaturg, de nem is ez a lényege ;) ).
A legtöbb forrásban Prachya Pinkaew -ként szerepel a rendező, a wikipédia valamiért máshogyan magyarít... ("Pratja Pinkeo"), ő rendezte a népszerű Ong Bak-ot, amit én még nem láttam, de minden eddig olvasott vélemény szerint nincs olyan jó az Ong Bak, mint ez. Azt tudom, hogy életem egyik nagy küzdősportfilm élménye a
Chocholate - a harcszelleme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!