Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Squier bullet strat-ról vélemény?

Squier bullet strat-ról vélemény?

Figyelt kérdés
Első elektromos gitárom lenne és elgondolkoztam ezen a tipuson és érdeklődnék milyen gitár és a 24bund-os jobb mint ez ami 21bund-os? mennyit számít az? milyen gyakorló gitárkombót ajánlanátok olcsón?

2012. szept. 20. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha az első elektromos gitárod lesz és kezdő vagy, nem sokat számít, hogy 24 vagy 21 bundos. Kezdő korában az ember nem nagyon szokott a nyak legvégén virgázni.
2012. szept. 20. 17:31
 2/5 A kérdező kommentje:
igen meg nem sok szám van ami 20-náltöbb bundnál van ahogy nézegettem vagyis olyan amit én is szeretek, és igen kezdővagyok gyakorlásnak szeretnék venni mert nagyon tetszik a gitározás és most egy akusztikuson játszok de azon nem sokat tudok el abbol amit akarok mert más a két gitár.
2012. szept. 20. 18:51
 3/5 A kérdező kommentje:
ja és a squier bullet HSS vagy a simák jobbak?
2012. szept. 21. 17:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem jobb, nem rosszabb, csak más! A dupla (Humbucker) pickupot inkább keményebb zenékhez szokták használni, mert kicsit agresszívebb a hangja, de sok mindenben más a kettő amúgy. Azért hozzátenném, hogy lightosabb zenéket is játszanak dupla pickuppal és durvábbat is simával, szóval lényeg az hogy kinek mi tetszik és mi felel meg az ízlésének.

Ha tudod hangszerboltban hallgasd meg őket ugyan azzal a felszereléssel (magyarul, csak a gitárt cseréld ki) és akkor hallod majd a különbséget. Tessék egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=yudXHR6agaM

Vagy akár nézz meg pár videót neten a 2 változatról és hallgasd a különbséget. Nagyon sokféle pickup van és nem hiszem, hogy csalódnál kezdőként akármelyiket is választod.

Az érintők száma meg nem lehet szempont egy kezdőnél úgy, hogy ne is foglalkozz vele!

Amúgy meg a bullet stratnak meglepően szép hangja van az árához képest. Én a sima egytekercses változaton játszottam és volt benne egy kicsi abból a jellegzetes fender hangból, de persze nem kell csodákat várni tőle. A Cortok is jók amúgy ebben az árkategóriában. Érdemes lehet körülnézni köztük is.

2012. szept. 22. 18:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, mert vagy ilyen squier vagy cort-ot vennék úgy is, mert ezekről jókat hallottam.
2012. szept. 22. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!