13 évesen érdemes elkezdeni gitározni?
Miért ne lenne érdemes 13 évesen elkezdeni? Zenélni bármikor érdemes elkezdeni! Én tavaly, 16 évesen kezdtem klasszikus gitáron.
Abban nem tudok segítséget adni, hogy lehet-e, gondolom igen, keress egy tanárt vagy egy zenesuliba iratkozz be és hajrá! :)
Mindig érdemes elkezdeni zenélni, nincs korhatára.
Ha Te már biztosan tudod, hogy elektromoson szeretnél megtanulni, akkor természetesen el lehet kezdeni azon is, minden további nélkül.
Én is 13 évesen kezdtem,2 év múlva már master of puppets szolóját tekertem,ma már Yngwietől kezdve a death metálig bármit eljátszok neked,persze napi 8 óra gyakorlás ott volt,annyi ha elkezded ne hagyd abba mert akkor az egész nem ért semmit.
17f
James Hetfield 14 évesen kezdte.Én csak pár hónapja gitározok,de megéri.Tanulni sose késő :-)
l/14
"én 13evesen keztem egy nyár alatt már guns n roses metallicat jatszottam:)"
azt azért megnézném, hogy mennyi hibát csinálsz.. az nem gitározás h betanulsz 3 számot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!