Az a kérdésem h 16 évesen érdemes-e elkezdeni gitározni? és aigen akkor nem kell még nem tom milyen full extás gitárt venni ugye?
Igen persze, hogy érdemes, ez nem függ kortól.
És nem, nem hiszem, hogy azonnal valami drága full extrás gitárt kéne venned.
sok sikert :)
Én is hasonló cipőben járok, 15 vagyok és most kezdtem el de nem igazán tudom, h hogyan, mit kéne, nem úgy tanulok, hogy megtanulom az akkordokat.
Talán nem így kéne, de youtuben nézek a számokhoz guitar lesson-t.
Egyeőre kb 3 hete kezdtem neki, jelenleg a Metallica- One -t el tudom játszani szóló nélkül (ez alatt azt értem, hogy egyszer valahogy végig lehet hallgatni xd)
Meg most próbálgatom az Iron Maiden- Dance of Death -t.
Esetleg tanácsok, hogy mit/hogyan kéne tanulnom?
"arra kíváncsi vagyok 3hét után :D"
Lehet ő az új Guthrie. :D
persze, hogy érdemes elkezdeni, én 21 évesen kezdtem. A zenesuliba, ahova járok, járnak 40 év körüliek is, akik ennyi idősen kezdtek el gitározni! :) Soha nem késő tanulni.
Persze nem kell full extrás gitárt venni, mert mi van, ha 1 év múlva rájössz, hogy ez mégsem neked való?
Nekem az első gitárom 30 ezer volt, egy klasszikus gitár, majd 2 év múlva vettem egy elektromosat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!