Akarok venni egy Gibson Sg Standard nevű elektromos gitárt, ez jó gitár?
Figyelt kérdés
Tehát nehéz vele játszani? Nehezebb, mint egy Les Paul-lal? Hallodtam, hogy közel vannak a bundok egymáshoz,és,hogy a nyaka nehezebb, mint a teste... Nem tudom, hogy ezek az álliítások igazak-e. Megkérem, hogy Sg tulajdonosok válaszoljanak.2012. szept. 17. 18:02
1/4 anonim válasza:
Jó gitár. (Elég sokaknál bizonyított, Angus Young, Tony Iommi, stb.)
Nem nehezebb rajta játszani. Miért lenne nehezebb?
Nincsenek közel a bundok, ugyanakkora, mint a Les Paul.
A nyaka nem nehezebb, mint a teste.
Honnan hallottál ilyen bődületes baromságokat? Komolyan mondom, megáll az ész, mennyi ostobaságot tudnak kitalálni egyes emberek, de azért az is elég baj, hogy van, aki elhiszi...
2/4 A kérdező kommentje:
Neked sg-d van? amugy kosz a valaszt.
2012. szept. 17. 18:49
3/4 anonim válasza:
Volt fél évig egy Gibson Special 60's Tribute SG gitárom, ilyen.
Most jelenleg javításra van nálam egy törött nyakú másik Gibson SG.
4/4 anonim válasza:
Nem vagyok sg tulajdonos, de volt már a kezemben ilyen. Nekem jóval szimpatikusabb, mint a Les Paul, mert valamivel könnyebb a teste, ezenkívül nekem sokkal kényelmesebb, mint az LP, mert ugye a teste elég szépen le van kerekítve meg kontúrozva, és magasabb fekvésekben is kényelmesebb sztem, mert a LP-vel ellentétben fölül is van kivágás. Ez a saját véleményem, általánosságban annyit mondhatok, hogy egy ilyen értékű gitárt vásárlás előtt feltétlenül alaposan ki kell próbálni. Menj be egy hangszerboltba, ha nem is Gibson, de vmilyen más gyártótól biztosan van sg-jük és les pauljuk is, így legalább a kényelmi szempontból meg tudod próbálni, melyik tetszik jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!