Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti mit gondoltok? (KPOP...

Ti mit gondoltok? (KPOP hallgatók)

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem a koreai zenét,és nem akarom azt,hogy Magyarországra is "divatba" jöjjön,mert ha itthon is adná a TV akkor biztos sokan hallgatnák csak "divatból". Itt van pl.: PSY-Gangam Style című koreai szám,és már a VIV TV-n is adják. Én nagyon megijedtem amikor megtudtam,nem szeretném,hogy a KPOP-ot itt Mo.-n is hallgassák mert a legtöbb 13-15 éves kis csaj csak azért szeretné a zenéket mert "ilyen cuki meg olyan cuki XY" de,egy számot sem ismerne. Ti hogy gondoljátok?
2012. szept. 15. 19:14
1 2
 11/16 anonim válasza:

Én is félek, hogy divatba jön itt is a Kpop T-T

Ez a kpop fanok kis, de gyönyörű világát tenné tönkre...

A nővéremnek egyik oszájtársa is olyan, hogy "de cukik, annyira szeretem őket" pedig azt sem tudja, hogy eszik vagy isszák -.- nagyon megutáltam azt a csajt...

Ez igy van jól ahogy van! ^-^

Ha hiresek lesznek mint pl. a Bieber csávó akkor lehet, hogy eluralkodik pár idolon az a megszokott amerikai "sztárvagyok, ha hozzám érsz beperrelek te idiót p*csa" fajta hatalomvágy...(persze itt tisztelet a kivétel) :P

2013. jan. 25. 20:55
 12/16 anonim válasza:

Szia!

Én 13 éves vagyok ,de nem azért hallgatom a KPOP zenéket mert ilyen cuki meg olyan cuki már azelőtt is imádtam a koreai zenét mielőtt Gangnam style létezett volna. Őszintén szólva nem is vagyok PSY fan... De nem hiszem h Mo.-n "divat" lesz a KPOP mert a sok hülye egyből elkezdené h "Kínai" ... Nagyon nem bírom amikor a sok tudatlan összekeveri a három országot! Teljesen más kultúra mind a 3 ... sajnos sok felnőt is ilyen :(

Akik meg szeretik a Koreai zenét irány a YouTube!

2013. júl. 10. 15:20
 13/16 anonim válasza:

Én is félek tőle! a suliban folyton cikiznek ,h Oh, my good! Mangát olvasol....de ciki vagy "Kínai zenét" hallgatsz (nekik a Kpop ismeretlen fogalom) Teljesen tönkre tenné a Kpop világát! :((((((

Sok embernek nincs meg az az értelmi intelligenciája ,hogy fel tudja fogni ők nem melegek csak ott ez a úgy mond ez a"divat". Attól ,hogy Ázsiai még lehet jó SŐT! (előző voltam) 13/L

2013. júl. 10. 15:32
 14/16 anonim válasza:
Harmadik mondat első "ez" nincs ! (szintén előző)
2013. júl. 10. 15:33
 15/16 anonim válasza:
bocsánat a második... jó-jó befejeztem!
2013. júl. 10. 15:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Nem tudom, hogy még nézed-e ezt a kérdést vagy hogy fent vagy gyakorin, de sajnos a félelmed beigazolódott. 2021-re olyan sok Kpopper lett, hogy azt te el se tudod képzelni (leginkább a média által). Az új generációs Kpop bandák meg unalmasak, semmi egyedi sincs bennük egy kettőt leszámítva. Ez csak az én véleményem nem akarok senkit se megbántani vele. Korábban én is szerettem a Kpop-ot. A 4minute és a 2ne1 által ismertem meg a műfajt. Annyira hiányoznak. :(
2021. máj. 17. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!