Ti mit gondoltok? (KPOP hallgatók)
Én is félek, hogy divatba jön itt is a Kpop T-T
Ez a kpop fanok kis, de gyönyörű világát tenné tönkre...
A nővéremnek egyik oszájtársa is olyan, hogy "de cukik, annyira szeretem őket" pedig azt sem tudja, hogy eszik vagy isszák -.- nagyon megutáltam azt a csajt...
Ez igy van jól ahogy van! ^-^
Ha hiresek lesznek mint pl. a Bieber csávó akkor lehet, hogy eluralkodik pár idolon az a megszokott amerikai "sztárvagyok, ha hozzám érsz beperrelek te idiót p*csa" fajta hatalomvágy...(persze itt tisztelet a kivétel) :P
Szia!
Én 13 éves vagyok ,de nem azért hallgatom a KPOP zenéket mert ilyen cuki meg olyan cuki már azelőtt is imádtam a koreai zenét mielőtt Gangnam style létezett volna. Őszintén szólva nem is vagyok PSY fan... De nem hiszem h Mo.-n "divat" lesz a KPOP mert a sok hülye egyből elkezdené h "Kínai" ... Nagyon nem bírom amikor a sok tudatlan összekeveri a három országot! Teljesen más kultúra mind a 3 ... sajnos sok felnőt is ilyen :(
Akik meg szeretik a Koreai zenét irány a YouTube!
Én is félek tőle! a suliban folyton cikiznek ,h Oh, my good! Mangát olvasol....de ciki vagy "Kínai zenét" hallgatsz (nekik a Kpop ismeretlen fogalom) Teljesen tönkre tenné a Kpop világát! :((((((
Sok embernek nincs meg az az értelmi intelligenciája ,hogy fel tudja fogni ők nem melegek csak ott ez a úgy mond ez a"divat". Attól ,hogy Ázsiai még lehet jó SŐT! (előző voltam) 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!