Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti mit gondoltok? (KPOP...

Ti mit gondoltok? (KPOP hallgatók)

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem a koreai zenét,és nem akarom azt,hogy Magyarországra is "divatba" jöjjön,mert ha itthon is adná a TV akkor biztos sokan hallgatnák csak "divatból". Itt van pl.: PSY-Gangam Style című koreai szám,és már a VIV TV-n is adják. Én nagyon megijedtem amikor megtudtam,nem szeretném,hogy a KPOP-ot itt Mo.-n is hallgassák mert a legtöbb 13-15 éves kis csaj csak azért szeretné a zenéket mert "ilyen cuki meg olyan cuki XY" de,egy számot sem ismerne. Ti hogy gondoljátok?
2012. szept. 15. 19:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint inkább JPOP-os vagyok, de van pár KPOP szám amit szeretek úgy, hogy nem is emlékszem már hogy néztek ki az előadók, szóval én magáért a zenéért szeretem. De abban igazad van, hogy nem kéne csak úgy bevezetni mert menő vagy mert máshol divat, azt mondják szeretik, de közbe azt se tudják, hogy miről szól a szám. Mert mondjuk én általában JPOPnál utána olvasok, hogy mi a szöveg meg pár kifejezést ismerek is.
2012. szept. 15. 20:01
 2/16 A kérdező kommentje:
igen, igen. és ha bejön a kpop vagy akár a jpop a divatba itt náluk akkor ugyan az lesz mint pl. sp,fluor vagy j. bieber esetében, hogy ezek milyen melegek, meg mocskos b.zik stb. semmi szüksége rá a kpop iparnak, hogy magyaro ócsárolja őket (is).
2012. szept. 15. 20:08
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert a legtöbb magyar így gondolkodik: tök mindegy milyen a zene a kép vagy akármi ha meghallják, hogy japán v kórea akkor már csak sz*r lehet. Egyfolytában cikizik úgy hogy nem is ismerik a dolgokat. (1.voltam)
2012. szept. 15. 21:52
 4/16 A kérdező kommentje:
igen, én is pont erre gondolok. nagyon félek nehogy más számot is megismerjenek a "gangam style"-on kivűl.
2012. szept. 15. 22:17
 5/16 anonim válasza:
100%
jó ég, én is pontosan erre gondoltam mikor ez az őrület ide is elért. oké, én örülök hogy PSY-nak most bejött az élet, de a kpop nemcsak- ebben merül ki! annyi minden van még, sokszínű, és aki nem ismeri az akkor milyen képet kap most róla? nem tudom, lehet sznobnak hangzik amit mondok, de nem szeretem hogy azt hiszik, hogy mostmár mindent tudnak a kpopról, mert kilinkelik a gagnam stylet facebookon. na igen, meg a cikizés... ettől a falra mászok. az én környezetemben nincs kpopper, egyedül vagyok, és nagyon rossz mindenhonnan csak a negatív kommenteket kapni :( remélem hogy vagy lecseng ez az egész, vagy valóban utánanéznek az emberek a kpopnak, és utána alkotnak véleményt! :)
2012. szept. 22. 15:05
 6/16 anonim válasza:

Én is Imádom a K-pop-ott.

De a BEAST-ett már töbszőr le adták meg a 2ne1-is a music channelen .

És mindenki le ocsárolja hogy ilyen meg olyan melegek mert festik magukat.

De én azért szeretném hogy jobban be fusson magyar országon a kpop.

Mert akkor legalább lenne egy kis esélyünk hogy , a kedvenceink eljönnének hozzánk szerény kis országunkba.

Tuti fergeteges koncerteket csapnának itt nálunk :)

2012. szept. 23. 19:19
 7/16 Hinamori ~Yoseob~ ***** válasza:
Mindenki aki már 2-nél többször hallgatta meg a Gangnam style-t kpoppernek vallja magát. -.- Amúgy én örülök neki, hogy nem ismerik olyan sokan magyarországon a kpop-ot így legalább nincs annyi ember aki csak divatból hallgatja mert az a menő...
2012. okt. 3. 16:46
 8/16 Macsi2000 válasza:

én nem akarom hogy annyira elterjedjen Magyarországon a kpop.Sok ismerősöm van aki kpoper és ők kedvesek,de nem akarom hogy a M.o-i menőző kis ribik is a cuki koreaiakat hallassák :333

szóval én megtartom a kpopot magamnak és az igazi fanoknak :))

2012. okt. 23. 08:06
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát nekem az a véleményem, hogy előbb-utóbb úgyis divat lesz belőle....de ha több embernek elmondjuk hogy mi ennek az egésznek a lényege akkor valamennyire elkerülhető....
2013. jan. 8. 20:27
 10/16 anonim ***** válasza:
A kpop egyre híresebb lesz, szóval előbb-utóbb eljut Európába is. Amikor augusztusban valaki megmutatta nekem a Gangnam Style-t akkor még nem is gondoltam volna hogy a legismertebb szám lesz...De akárhogy is fikázzák a kpop-ot én mindig szeretni fogom. (SNSD forever. )
2013. jan. 23. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!