Hogyan lehetnék technós?
Nem akarok kötekedni de:
''Te sem ismersz engem mégis sértegetsz holott én senkit sem sértegettem a hozzászólásaimmal.''
aki ezt írta javaslom olvasson vissza egy kicsit mert:
''Ilyesmi videókat keress ne foglalkozz senkivel fele még nem is volt ilyen vagy hasonló party-n mert komplexusaik vannak csak neten keresztül nagymenők az életben nullák.''
First of all, nincs olyan, hogy "technós", és soha nem is lesz. Gondolom itthon a nagyvárosokban (vagy inkább csak Budapesten) kialakult egy ilyen szubkultúra a fiatalok körében (kétlem igazából), akik olyan rendezvényekre, szórakozóhelyekre mennek, ahol a schranz és/vagy a hardtechno a módi. Amivel nincs is baj, nyugodtan lehet őket "letechnósozni", de ennél sokkal többet érdemel ez a műfaj. Ott van mondjuk a "Wizard" moniker-t kapó Jeff Mills, aki egy vagy két éve volt Balaton Sound-on, biztos csápolt rá akkor is a sok 16-18 éves, de egyikük sem tudja úgysem, hogy ez a gentleman már olyan 30 éve zenél, olyan számokat használ a szettjeikben, amit senki mástól nem várna az ember, csak tőle (pl. Ligeti György - Requiem egy elég meglepő húzás egy amerikaitól), plusz ennyi idő után sem él vissza a hírnevével, és tartja azt a szintet (közel 50 évesen), ami a mai napig az egyik legmagasabb az egész elektronikus zenében.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha Te is egy akarsz lenni a droidok közül ("technós", "emós", rocker, tökmindegy), akkor nyilván szíved joga, de érdemes kutatni, ásni, ha érdekel egy adott műfaj, stílus, vagy akármi más, és mindig van egy olyan út, hogy "önmegvalósítás", amikor azt hallgatod, ami neked jól esik, ami neked kell. Neked mi ezzel a bajod? Ha 18 éves vagy, akkor eleve nem is értem ennek a kérdésnek a létjogosultságát. Ne a zene határozza meg, hogyan öltözködsz, és viselkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!