Hogyan lehetnék technós?
naálj.. az első 3 szavad.. márkiakaszt... nemvoltál te rocker.. csak divatrocker.... ha azvagy nem unod meg!...
mostpedig divattechno akarsz lenni... szép vagy öcshéjm!
a válasz amúgy járkálj diszkókba és megtudod...
Te sose leszel teknós! Te csak egy pózer leszel akit utálni fognak a teknósok! Divatmajom...
Egy rocker
Szánalom a köbön! Ugye nem vagy több 14-nél (bár ez már akkor is szánalmas)? Vagy ha igen akkor keress fel egy pszichiátert!
Nehezedre esne saját magadnak lenned? Eddig "rocker" voltál most meg "technós" akarsz lenni... gratulálok! A végén meg nem leszel csak egy nagy, egyéniség nélküli senki! Gyerekes vagy és nevetséges, ezzel csak szánalmat keltessz az emberekben, nőjj már fel és csináld azt ami szeretnél, hallgasd azt és öltözködj úgy, ahogy akarsz. Saját magadat igyekezd inkább megtalálni, nem ilyen ilyen hülyeségekkel törődni. "Eddig rocker voltam, de meguntam"... Uram irgalmazz! Vedd már magad észre ember!
Igazuk van az elöttem szóloknak ..
Divatmajom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!