Amiért elektromos gitárt szeretnék mindenki EMO-snak néz, még a szüleim is, pedig NEM vagyok az, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy elektromos gitárt,de anya is állandóan azzal jön,hogy ugye nem vagy emo-s?Nagyi is azt mondja,meg hogy most koncetráljak a tanulásra.Pedig szinte mindenből kitűnő vagyok,általában színes cuccokat hordok,feketét alig.És amiért elektromos gitárt szeretnék,most mindenki azt hiszi EMO-s vagyok.Meg azért mert rock-os számokat hallgatok.De attól még nem vagyok az.Mit tegyek?Hogy magyarázzam el nekik?2012. szept. 12. 17:55
1/6 anonim válasza:
Ez a legfurább dolog, amit gitárokkal kapcsolatban hallottam... Az emósság meg a gitározás nem függ össze.
Ez szimplán hülyeség.
2/6 anonim válasza:
Hogy elektromos gitár miatt?! Ilyet még nem hallottam.
Hát... ehhez nem nagyon tudok mit hozzászólni. Ez baromság. Ne tegyél semmit, mondd, hogy ennyitől még nem leszel emo. Ne erősködj azon, hogy minden áron bebizonyítsd, hogy nem vagy az, mert az már fura lenne, egyszerűen csak ne foglalkozz vele.
3/6 anonim válasza:
mutass nekik képeket emosokról. akkor remélhetőleg elhiszik majd, hogy közöd sincs hozzájuk..
hát ez amúgy tényleg érdekes - hogy tudták ezt így összekombinálni? o.O
4/6 anonim válasza:
Ennél nagyobb baromságot még nem hallottam. Ennyi erővel akkor az összes rockbanda emos lenne. Szerintem ha egy iylet Slash-nak mondanának, a kedvenc Les Paulját törné ketté az illető fején.
5/6 anonim válasza:
Most nagyon röhögök. XDXDXDXD Te hány éves vagy? XD Ja, amúgy olyan nincs hogy emo-s, csak emo. ;)
6/6 anonim válasza:
Emo-nak néznek ezért??? omg... ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!