Mit gondoltok erről a gitárról?
Még csak akusztikus gitárom volt, szeretnék elektromosra váltani. Milyennek gondoljátok ezt? Ha tudnátok esetleg jobbat mondani hasonló árban, megköszönném.
Szerintem gitárt inkább boltból érdemesebb venni, mert amit nem próbálsz ki, az kicsit zsákbamacska. Vannak jól megcsinált darabok, de nem mindegyik az.
Ha van lehetőséged kipróbálni, nézd meg, hogy az oktávja tiszta legyen!!!!!!!!! Mert ha nem tiszta, egy szólót mocsok lejátszani. Nézd meg, hogy a nyaka viszonylag egyenes legyen. Kell legyen egy pici görbülete, de ne legyen hullámos. Mert az szar. Ennyi :)
Amugy szerintem is teljesen rendben van az a gitár. :D
Azért szerintem a Squiernél ebben a kategóriában az oktáv nem igazán lehet probléma, főleg, hogy állítható az intonáció a húrlábnál.
Az inkább ott veszélyes, ahol nem állítható, pl. a különböző akusztikus gitároknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!