Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok erről a gitárról?

Mit gondoltok erről a gitárról?

Figyelt kérdés

[link]

Még csak akusztikus gitárom volt, szeretnék elektromosra váltani. Milyennek gondoljátok ezt? Ha tudnátok esetleg jobbat mondani hasonló árban, megköszönném.

2012. szept. 6. 23:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Első elektromos gitárnak teljesen jó lehet.
2012. szept. 7. 00:31
 2/7 anonim ***** válasza:
teljesen jó, persze attól is függ milyen zenét szeretl játszani
2012. szept. 7. 08:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Így van, kezdésnek tökéletes. Igaz figyelembe lehetne venni, hogy mit szeretnél játszani, de a kezdeteknél szerintem úgy sem az a lényeg.
2012. szept. 7. 09:11
 4/7 anonim válasza:

Szerintem gitárt inkább boltból érdemesebb venni, mert amit nem próbálsz ki, az kicsit zsákbamacska. Vannak jól megcsinált darabok, de nem mindegyik az.

Ha van lehetőséged kipróbálni, nézd meg, hogy az oktávja tiszta legyen!!!!!!!!! Mert ha nem tiszta, egy szólót mocsok lejátszani. Nézd meg, hogy a nyaka viszonylag egyenes legyen. Kell legyen egy pici görbülete, de ne legyen hullámos. Mert az szar. Ennyi :)

Amugy szerintem is teljesen rendben van az a gitár. :D

2012. szept. 7. 09:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért szerintem a Squiernél ebben a kategóriában az oktáv nem igazán lehet probléma, főleg, hogy állítható az intonáció a húrlábnál.

Az inkább ott veszélyes, ahol nem állítható, pl. a különböző akusztikus gitároknál.

2012. szept. 7. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Első elektromos gitárnak nagyon drága. Szerintem jobban járnál, ha vennél egy olcsóbb Squiert (30-40 körül), elsőnek tökéletes lesz az is. És mivel Squierről van szó, egyáltalán nem szar gitárt fogsz kapni attól függetlenül, hogy ilyen olcsó. A megmaradt összeget pedig később befektethetnéd egy drágább de már az ízlésednek megfelelő elektromos gitárra, vagy kapásból vehetnél egy erősítőt is a gitárod mellé.
2012. szept. 7. 15:59
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. szept. 11. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!