Mit gondoltok erről a gitárról?
2012. jan. 7. 12:24
1/7 anonim válasza:
Végülis 2 humbucker van rajta, és a formája is azt sugallja, szóval elvileg lehet, de el kell menni és ki kell próbálni mindent, mielőtt pénzt adsz érte.
2/7 anonim válasza:
Ezért a pénzért használtan lehet jobb hangszert is venni :)
3/7 A kérdező kommentje:
Néztem már más gitárokat is de szerintem 26000ért úgy hogy garanciális így megéri. Amúgy esetleg van valakinek ilyen gitárja?
2012. jan. 7. 17:47
4/7 anonim válasza:
Nincs, de borzasztóan rosszakat hallok mindenhonnan a Uniwellekről... tényleg bármi jobb.
5/7 anonim válasza:
Játszani lehet rajta csak nem biztos hogy jó lesz az neked:)
Ajánlanám inkább hogy nézz körül a Cort gitárok körében (30-35 kilónál kezdődik) én például egy G200 Corttal kezdtem és nagyon jó kis hangszer csak ajánlani tudom:)
Éshát ez az Uniwell márka sem egy nagy dobás...
Cortoknak van nemzetközi elismert neve:)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
És miben nyilvánul meg az, hogy nem lesz jó?
2012. jan. 8. 18:45
7/7 anonim válasza:
gyengébb minőségű fa,összeszerelés, rosszabb alkatrészek, használhatatlan hangszedő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!