Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mostanság miért cikiznek ki...

Mostanság miért cikiznek ki valakit ha Sp-ét hallgat vagy netalán Justin Biebert?

Figyelt kérdés
Vagy a ti környezetetekben nem szokott ilyen lenni??
2012. szept. 10. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Mert mindkettő B U Z I
2012. szept. 10. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
nembirom őket de én nem szólók bele ki mit halgat.. elvégre is kivagyok én, hogy megmondjam ki mit szeret?
2012. szept. 10. 20:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
azért, mert ez arról tesz tanúbizonyságot, hogy még soha életükben nem hallottak Zenét és igényük sincs arra, hogy halljanak.
2012. szept. 10. 21:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én környezetemben senki nem hallgatja ezeket az előadókat.

Őszintén megmondva, még soha nem éreztem ingert, hogy meghallgassam őket.

Annyira más zenéket hallgatok, hogy abszolút nincs rálátásom ezekre az előadókra, és nem is érdekelnek.

Amúgy biztosan jó zenét csinálnak, mert eszerint van rajongójuk is, gondolom a cikizés meg a szokásos zenei sovinizmus velejárója, aztán a kölök meg sutyiban otthon a poszterüket puszilgatja.

Na mindegy. Megyek, hallgatok egy kis Arch Enemy-t, aztán jöhet végre a Tokio Hotel ;D

2012. szept. 10. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért mert mások nem szeretik SP, vagy JB zenéjét. Ennyi. Nem kell ezt túlbonyolítani. Az én környezetemben pedig nem tudok olyanról, aki ilyeneket hallgatna, de nincsen azzal semmi baj. Az én véleményem szerint.:D
2012. szept. 11. 17:50
 6/6 Tity ***** válasza:
Én kifejezzetten megkedveltem JB zenéit és Sp-ét is.Velem is ez van hogy azért cikiznek mert b*zikat hallgatok..Nem értem miért avatkoznak bele amit hallgatsz,te ízlésed..Nekem meg se akarták ENGEDNI (??) hogy hallgassam,mert ilyenek olyanok.Aki emost hallgat persze tudja mi a "menő".
2012. szept. 30. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!