Szerintetek nekem jó a zenei ízlésem? Érdemes lenne ezt a zenei ízlést megtartani?
Figyelt kérdés
Én ezeket szeretem: Lmfao, Coldplay, Maroon5, Avril Lavigne, Justin Bieber, Golden Coast, One Direction, Cody Simpson, Skrillex, Tokio Hotel,Lady Gaga, The Wanted, Anti Fitness Club, Nicki Minaj, Selena Gomez2012. szept. 6. 17:37
1/34 A kérdező kommentje:
Felét azé halgatom mer a barátnőm is és így tudom hogy az menő ;) Néha gondoltam arra hogy menjenek ezek a levsebe de más meg nem igazán akad nekem....
2012. szept. 6. 17:39
2/34 anonim válasza:
"Felét azé halgatom mer a barátnőm is és így tudom hogy az menő"- neked nincs zenei ízlésed. A legtöbb vállalható, de Golden Coast? Nagyon ízléstelen emberi lénynek kell lenni ahhoz hogy valaki azt a szart meg tudja hallgatni...
3/34 anonim válasza:
azt hallgasd, ami neked tetszik! A legtöbb ezek közül amit felsoroltál,a legtöbb divat szar, a zenéjükben nincs semmi. Nem kell mindig a menőt hallgtni.
4/34 anonim válasza:
gondolom ez valami poén kérdés. xD
5/34 anonim válasza:
Egy pár kivételével a felsorolt zenék nekem nem tetszenek. Ha jó zenét keresel ,írok egy párat: AC/DC, Airbourne, Nirvana, Bon Jovi, ZZ Top, Guns n roses, Tankcsabda. Nekem ezek a jó zenék.
6/34 chrishu válasza:
Helgusz annak ellenére, hogy az utóbbi napokban hogy bökted a csőrömet megsajnáltalak! (talán az is közrejátszik, hogy most sírós zenét hallgatok)
Olyan zenét halgass ami neked tetszik! Nem baj engem is kinevetnek miatta de hallgass olyan zenét amilyet szeretsz!
7/34 A kérdező kommentje:
Téged is kinevetnek??? Mer nálunk azt mondják,hogy amiket én szeretek és amiket te szeretsz azok az egyik és a másik szélsőség. Tudom, hogy így van, mer ö a rock és a pop között ellentét van. Nálunk a discozenéket szeretik, amit én utálok. Amit igazából szeretek az a hip-hop>>> ezért emlegettem a lmfao-t
2012. szept. 6. 19:35
8/34 chrishu válasza:
Nem baj ha kinevetnek! Az gyerekes szokás! Ne is törődj velük!
9/34 anonim válasza:
Hát az LMFAO-nak rohadtul de semmi köze a Hip-Hop-hoz :D
10/34 A kérdező kommentje:
töb köze van hozzá mint a rock-hoz
2012. szept. 6. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!