Szerintetek nekem jó a zenei ízlésem? Érdemes lenne ezt a zenei ízlést megtartani?
De még ha csak ilyen egyszerű lenne.... :)
A one direction-t a barátnőimről lestem el, először tetszett (2012 április), de aztán egy hónap múlva már csak azért hallgattam hogy a barátnője maradhassak. A lmfao-t májusban nagyon szerettem, de júniusba az 1d sorsára jutott. Nem volt olyan ami tovább bírta volna 2 hónapnál. A the wanted-et és skrillex-et nemrég ismertem meg , de nem lesz belőlük igazi kedvenc :/
Figyu ha normális a barátnőd akkor elfogadja hogy más az ízlésetek
Ha pedig nem akkor barátkozz mással(akár interneten is)
Pedig volt nekem egy diszkós korszakom, az eltartott 5-6 hónapig, aztán kezdtem megutálni, de akkor már sok pop számot ismertem, és így a diszkós rész eltűnt az életemből, most a pop van ilyen helyzetbe. Csak még nem tudom, hogy mijön utánna...... hip-hop nem igazán jön be
Ebből a korszakomból egyedül a maroon5 és a coldplay maradt meg (mert azok tényleg tetszenek)
szar az összesxddezek nem menők...ezek a világ leggázabb előadói...itt vannak a zsír zenék:
Greenday
sex pistols
tankcsapda
nirvana
red hot chili pppers
fish
the grenma
the exhibitiod
30y
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!